שיר חיילי שרון

שיר חיילי שרון

- לאן אתם הולכים? - לכבוש את השטחים! - ומה יהיה מחר? - פיגוע בכיכר! - ומי ימות שם? - אנחנו כמובן! - מה אתם חושבים? - אנחנו לא חושבים! - הולכים אחרי שרון? - לקראת הכישלון! - הולכים אחרי שרון? - ישר לאבדון! - הולכים אחרי שרון? - כמו בלבנון! - הולכים אחרי שרון? - חוזרים בתוך ארון! הוצג בהשמעת בכורה עולמית בהפגנת שלום עכשיו מול בית ראש הממשלה בירושלים במוצאי שבת 26 ליולי 2002

אאוץ´... אתה צודק...../images/Emo104.gif

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק... מדהים כמה שזה מתאר במדויק את סדר ההתרחשויות... מלבד הקטע של הפיגוע בכיכר... פיגועים נעשים לרוב בלי קשר לפעולות צה"ל...

totony

New member
הם לא

הם לא הולכים לכישלון, הם מגנים עליך, כפוי טובה.

Gods Kid

New member
שיר חיילי אוסלו והשמאל

-לאן אתם הולכים? - לתרום קצת לאוייבים! -ומה יהיה בעוד יומיים? - נחזיר חצי ירושלים! -ואין שום בעיות? -אין, יש רק אשליות! - הולכים אחרי עפראת המטונף? - קונים את הבטחותיו לשלום מזוייף! -מאמינים לערפאת? -ישראל תלך קיבינימאט! -וזה קצת מטורף לא? -נמשיך לחיות בבועת אוסלו! -עד מתי ולאן? -עד שלא ישאר יהודי אחד כאן! -ואז מה השמאל יגיד? -דרכינו צדקה, כמו תמיד... -אבל לא נשאר יהודי אחד בשטח כולו! -אז מה, תמיד טוב לחלום, לא?

EverMan

New member
מקורי מאוד !

לא פגשתי עוד איש ימין עם מקוריות כזו ... ~קרדיט~ רק חבל שזה ממש ממש ממש לא נכון ... אתה מדבר על שמאל קיצוני כלכך שהוא כבר ימין פלשתינאי לא על רוב השמאל בארץ.

Gods Kid

New member
תודה תודה, המצאתי את זה על המקום

הייתי חייב להגיב לשיר האידיוטי של קילר...אופס...קלר

Gods Kid

New member
ושוב טעיתי

מצטער, זה מה שקורה כשישנים 4 שעות בלילה אני לא יודע אם השיר הוא של קלר, ועל זה אני מתנצל אם טעיתי אבל הארס והשנאה הנוטפים ממנו הם בהחלט של קלר

MoOsHoN16

New member
שאלה לי אלייך

למדת בבית ספר פרו פלסטיני? מי חינך אותך בכלל? מי שזה לא יהיה הוא צריך לקבל תעודת אניות

MoOsHoN16

New member
אתה לא מתבייש?!?!

אתה אין לך בושה? ככה מדברים אל מנהיג? שהוא הורג בכוונה את חיילי ישראל? אתה לא מתבייש? מה ההבדל בינך ולבין הסטיקרים שפהיצו הימנים הקיצוניים שרבין לבוש במדי אסאס...העיקר אתה יודע להטיף שוב הוכחת שהמשאל מזוהם מיסודו

למעלה