שיר חדש!

שיר חדש!

אני לא יודע כמה אנשים אוהבים שמפרסמים כאן שירים כמה לא אבל זה שיר שכתבתי שהרגשתי חובה לפרסם אותו אני לא יודע אם הוא טוב או לא אבל לא יכולתי להשאיר אותו במחשב שלי רציתי לשתף עוד אנשים בשיר אז הנה השיר מקווה שתאהבו את השיר וגם אם לא תנו ביקרות זה עוזר לי הרבה _______________________________________________________________ "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עימדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני" יושב בג´יפ מאחור מסביבי הכל שחור בנדנה על הראש המייק ביד בפה מחסנית עם כדורים בקנה נמצא אחד עוד יום מלחמה רגיל מכיר את התרגיל כבר שנתיים בסדיר עובר מחי"ר לחי"ר צריך להתקוממם נגד המפיקים לחסל ת´חיקויים אסור לנשום ולהשתעל רק לראפרפ ולקלל המדים זה חולצה פוטבול מכנסיים רחבות החיילים זה אחים שלי שמתחרעים על הבמות שמות ברחובות צבא המהפה מגיע להילחם ולעשות אין ברירה וגם אין דרך חזרה אנחנו עומדים בפתח של עידן חדש בישראל דקה לפני הקרב כורע ברך להתפלל אלוהים תן לי ת´כח לעמוד במשימה שלא אפחד ולא אמעד אל תשאיר אותי לבד קם וכולם איתי מתקרבים למטרה עכשיו זה הדבר האמיתי בראש רצות לי תמונות מהעבר וזכרונות שאבדו כבר הרבה הלכו לפני ולא חזרו או שנשכחו אני זוכר איך היא אמרה אל תלך זה מסוכן אמרתי לה מותק אני חייב זה או עכשיו או לעולם כן חיילים אחד אחד יוצאים לקרב האחרון לא ניתן יותר לאחרים לשלוט במקרופון פזמון:כי זה עכשיו או לעולם קרב אחרי קרב הראפ לא נדם אפר לעפר ודם לדם היינו במחתרת יותר מדי זמן צברנו כח ונשק מיומן כל אחד רב אומן בתפקידו בעמדתו משנים סדרי עולם מתוך רצון להתמקם פה דרכו על הצבא שלנו צחקו על המדים שלנו אמרו בחיים לא תצליחו רק תסריחו ועכשיו הם בורחים ובוכים אנחנו שולפים ת´אקדחים של מילים מילוליות עיצורים ואותיות שפגעות יותר מסכין בלב כל מי שיושב וכותב הופך לחייל מן השורה תעמוד במבחן ת´צתרף לחבורה מסביב למדורה סופרים את הנפגעים במלחמה כמו במלחמה הם רבים וכואבים חברים נופלים לידי ולא קמים אבל עוצמים עניים ורק קדימה צועדים תבינו אנחנו רצניים זה עכשיו או לעולם פזמון:כי זה עכשיו או לעולם קרב אחרי קרב הראפ עוד לא נדם אנחנו צועדים קדימה עד שנחדור לכם לבית פנימה רק ההסטוריה לספר תדע שהיפ הופ בארץ זה כבר עובדה היום זה נראה קטן אבל בסוף נגדל מכאן עד ליוון בעולם רואים מהפכות צרפת ארצות הברית ואנחנו לא פחות נכון המחסום הוא גדול אבל לנו יש את הנשמה וזה הכל תתנו את המכה הארונה בלי לחשוש נכבוש את המדינה מצפון עד דרום אם תרצו אין זו אגדה ואין זה בושה לחלום . פזמון:כי זה עכשיו או לעולם קרב אחרי קרב הראפ לא נדם אפר לעפר ודם לדם גב שבור!

בפחות או יותר זה ...

המאבק של היפ הופ בארץ להפסיק להיות אנדרדוג ואל איך דוחים כל הזמן את הראפ בארץ זה בגדול אבל כל אחד יכול לקבל מהשיר מה שהוא רוצה (זה היה נסיון ראשון שלי לשלב קצת סאב טקסט)

kodgirl

New member
....

1- אי אפשר להפוך את זה למה שרוצי הפזמון הוא : זה עכשיו או לעולם הראפ לא נדם" 2- תאמת די מתבכיין ולא מבוטא היטב. תמשיך לנסות יש פוטנציאל באופק (המאוד מאוד מאוד רחוק - אבל תנסה ותתקרב) בהצלחה יעד

kodgirl

New member
:

אמרת לג´ננה שהשיר עוסק במלחמת הראפ לתשומת לב בארץ אבל שאפשר להפוך את זה לכל דבר (יענו לישם את השיר על דברים אישיים - מלחמות אישיות אם תרצה) ואני אומרת שאי אשפר כי הפזמון אומר ישירות "הראפ לא נדם"

ken kaniff

New member
יש בשיר כמה קטעים טובים

אבל ת´אמת, את השיר הקודם שפרסמת יותר אהבתי. ליאור

ת´אמת

השיר הקודם שפרסמתי גם אני יותר אוהב ונראה לי שגם ישבתי עליו יותר זמן אבל בסך הכל אני רוצה להגיד שכל מה שאני מפרסם כאן זה רק סקיצות ראשוניות ובגלל זה אני רוצה את התגובות כדי לדעת לאיזה כיוונים ללכת אם השיר גב שבור שמודה לכל מי שנותן תגובה

למעלה