שיר חדש

שיר חדש

קודם כל תודה וכבוד לכל מי שנתן ביקורות על השיר הקודם שלי הנה שיר חדש הוא עוד לא ממש גמור אבל שיהיה נפרסם אותו תגובות על השיר יתקבלו בברכה ראפר מתוסכל שלחתי מכתבים בקשתי עזרה לא התייחסו אלי אני שואל מה קרה? לא מספיק טוב? לא חייתי ברחוב? להורים שלי אין חוב? אז ישבתי לכתוב את השיר הנ"ל להסביר אחת ולתמיד מזה ראפר מתוסכל אני יושב וכותב עד שזה כואב משקיע כל שנייה במחשבה ופיתוח להשיג מוצר שלא יתנדף מיד ברוח חושבים במשפחה שאתה משהוא אחר נאלץ להתנהג כמו סתם ליצן חצר זה כואב אבל אני לא עוצר לא חוזר על שם מילה לא מוותר ממשיך לשפוך ת´לב עד שתבינו ת´גב כי עד עכשיו אפס דורכים עלי באלף זה גרם לתיסכול לסיכול כל נסיון להבנה או רצון לחיבור בין העולם לגב שבור תקלטו אני לא צוחק זה החיים שלי האמת אז או שתקחו או שת´לכו כי זה מה יש רחמים לא מבקש יהלומים לא מלטש כי כמו 2PAC זה ME AGAINST THE WORLD לא מפחד על שלי לעמוד לדרוש ת´כבוד המינימילי שלי מגיע ,לא רוצה כאן קהל מריע רק רוצה הקשבה אין ולא תהיה ולא הייתה אהבה עובר מאכזבה לאכזבה התיסכול הגדול משתלט על הכול לא אוכל לא שותה מקבל רק שיט כותב עוד BIT לחצים בתוך הלב כבר מזמן לא חושב על דברים אחרים שעות על שעות בחדרי חדרים מקשיב ולומד ראפרים שונים כן כי מאחורי אין אפילו צל נתנו לי במה אז אותה אני מנצל כדי להגיד שאני לא מתנצל ולו על שנייה מה שהיה היה ועכשיו תנסו להבין הכל להיות רפאר דתי זה כמו מין כתם גדול אל תצפו להבנה אל תצפו להסכמה לשרוד ולהתגבר כן זו כל החוכמה פזמון: אני לבד עולם גדול ,לא דואג לא מפחד ,אני ישרוד למרות הכל כן לבד עולם גדול ,לא דואג לא מפחד ,יש לי כבוד וזה הכל התחלתי לבד המשכתי לבד וכנראה שאני ימות בדד כל מי שפעם היה DOOG עכשיו מושמד לא שואף לארד רוצה להשיג את ההכי אחי לא אתן לסטיגמה לנצח אותי נכון אין לי אבא מליין ואולפן הקלטות קטן אבל יש לי לב יש לי כבוד את התחת אני יקרע לא יפסיק לעבוד תפגעו בי אני יחזור לקבל עוד לא אתן לכם להוריד אותי עכשיו תקשיבו לדבר האמיתי כן תקשיבו אולי תבינו כי היום כל ילדון חושב שהוא יכול להוציא דיסק רק בגלל שיש לו כסף מספיק והקשרים הם מה שיביאו לך דיסק פלטינה לא חשוב כישרון העיקר שהמפיק הוא דוד של אמא אז ממשיך לעבוד במחתרת עדיין אין דרך אחרת אבל מתחת לאדמה שם הכל מתחמם בסוף חייל הראפ יצא ואתכם יהממם לא יהיה משעמם כן כי זה עסק שחור של בחור לבן יותר לבן מלבן לא סופר את קזבלן יקחו עוד שנים יזרמו עוד מזומנים עד שכל מפיק כל מפיק יתהפכו בהפוכה יתחילו לתת כבוד לראפ ועד אז הגב עדיין אל שתק

למעלה