שיר חדש.....

lori4

New member
שיר חדש.....

האהבה שלי אליה חלומות אפורים שמיים שחורים נשיקות מתוקות אהבות נשכחות מלאכים נרדמים בשלווה מנורות של אלוהים בשמיים שחורים נוצצות בשקט מביטות מלמעלה מביטות עלי יש עשרות סוגי כאבים ועשרות סוגי תרופות יש אלפי לבבות במקום הזה ורק שלי שבור מנופץ ואיש לא יכול לרפא את הכאב איש לא יכול לנחם את הילד הזה אותו הם מקניטים אותי מחייכים אלי צוחקים עלי אהבות אבודות שמיים מתבהרים קשת בוהקת ואיש לא יכול לרפא את הכאב איש לא יכול לנחם את הילד הזה אותו הם אומרים לי מתי לוחשים באוזני מכשילים צעדי משגעים אותי ואני אוהב אותה הם רוצים שאפסיק הם רוצים שאפול הם רוצים שאשמע את הצחוק מלגלג עלי, הם צוחקים ואיש לא יכול לרפא את הכאב איש לא יכול לנחם את הילד הזה אותו הם טועים לגבי אני יודע את זה ויום אחד גם היא תדע כמו כוכב נופל בהבזק מחשבה היא תדע ואז היא תבוא ואהבתנו תפרח ואולי גם לא זה לא משנה כי כול מה שנשאר זה הכאב והחלום המתוק שלעולם לא עוזב....

Apikachu L

New member
זה מדהים!!!!!!!!1

כרגיל השירים שלך מהממים....(סתם שאלה על מיכתבת את זה? על דיוויס או על ג'י פי?)מתה על השירים שלך...

Dark SpaWn

New member
וואו... לדעתי זה דיכאוני,לא ?

אני חייב להפסיק לקרוא את השירים שלך הם גורמים לי דיכאון... ... אני אדם מוזר

lori4

New member
זה אמור להיות דיכאוני....

זה מספר על מישהו שאוהב מישהי שלא מחזירה לא אהבה, לפי דעתך זה צריך להיות שמח ועליז?

Dark SpaWn

New member
את צודקת...

אני יכול לענות כן אבל אז אני היה פשוט אדם מטופש... שיר טוב

למעלה