שיר חדש

strahd

New member
שיר חדש

הי חבר'ה, בשעה טובה ומצליחה הצלחתי לשכנע את אישתי לקרוא סוף סוף את רשומות רומח הדרקון ולמרבה המזל, היא מאוד אהבה את הסדרה ואפילו כתבה שיר מיוחד על פי הסדרה. השיר מספר מנקודת מבטו של תניס על קיטיארה. תגידו לי מה דעתכם.

הממ אז ככה...

השיר מאוד יפה, רק שהוא טיפה פשטני מדי... אני חושבת שזה ממש נהדר ככה שאתם נהנים ומתרגשים מאותה הספרות

SaberTooth

New member
לא עולה לי.. ../images/Emo4.gif

אפשר אולי להעתיק את השיר להודעה בפורום

strahd

New member
בשמחה

הנה השיר: ליבי חצוי לשני חלקים ואני עומד בתווך, גלמוד אבוד היית לי אחות ואהובה, היית התגשמות התאווה ובכל השנים שעברו עלי הרגשתי רדום רק בלילה כשהם לא ראו התעוררתי לחלום, והיית שם יפה ועינייך זוהרות נתת בי חיוך מעוקם ומקסים ושבית את ליבי כתמיד הוי קיטיארה, איך עברו השנים וסירבתי לראות שאנחנו כה שונים ועתה טרוף בלב ים את מביטה בי מלמעלה ועינייך החומות נחושות ואין בך חמלה עליי ומה עם האהבה שלנו? ליבי שותת הדם, על חברי ועלייך ועליי ועל מה שהפך לאבק מציאות ונגוז באוויר הכבד, האפל שעוטף אותי עכשיו כאן בספינה חברים נאמנים שבגדתי בהם בגלל אמונה כוזבת כמה נכון שהאהבה היא עיוורת אני חצוי בדמי, בגופי בנפשי וליבי שותת דם מר כמישרת-עשבים של קוסם מעורער ואני נאחז בדפנות הספינה וידיי בו בעת כבר רוצות לעזוב את הכול, לשחרר ים הדם של עשתר גועש כדמי אבל לא נותרה בי טיפת כבוד לרחם על עצמי אני מביט בך זו הפעם האחרונה דבקותך במטרה חזקה משלי את כאן וזו ההוכחה שאת ניצחת רק תני לי עוד שניה אחת להביט בך מעבר לקסדה לראות ניצוץ חם בעינייך החומות ולא ברקים רוטטים שדוקרים בחדות את שריון חזי האומלל את אבודה בשבילי ואני נקרע מעוצמת הכאב רק עוד שניה שאוכל להסתכל בך לראות אותך קורעת את בשרי מנתקת את ליבי השותת בטפרי הדרקון בוזזת את נכסיי הנקלים רגשות של חצי עלף וחצי אדם רגשות בזויים חולשה של אהבה אנו נכנסים למערבולת לים חזקה ואכזרית כמו המערבולת שנכנסתי אליה כשפגשתי אותך חזקה ואכזרית כמו האשה שנכנסתי אליה, אמש בפונדק ובזעקת שבר אחרונה של כאב שברון ובגידה כואב לי במסתורי הלב שאני אותך כה שונא ועדיין אוהב.

שיר יפהפה

אמנם יש צורך ללטש אותו, אבל השיר עצמו נהדר, במיוחד החצי השני שלו. תעביר ח"ח לאישתך!

strahd

New member
אישתי מוסרת תודה לכל מי

שאהב את השיר. ולמי שלא, אני יודע את הכתובת שלכם, אני יודע איזו קומה אתם, ואף אחד לא בטוח מפני אדון האפלה.

סנדרין

New member
חביב. ../images/Emo142.gif

נחמד בהחלט. כתוב יפה, למרות שהפריע לי שלפעמים יש חרוזים ופעמים אין - זה מפריע לזרימה. קצת פשטני וצפוי, אבל בסדר
. אתה מוזמן לפרסם את זה בפורום פאנפיקים.

למעלה