שיר חדש Selfish Jean

The Girl Who

New member
שיר חדש Selfish Jean../images/Emo70.gif

עכשיו במייספייס. הרמז בשער של טארוויסאונליים הוא עכשיו DUTCH..קשור בטח ל-New Amsterdam. אני מתחילה לחשוב שאין קשר בין הרמזים לשירים החדשים שהם מעלים...הרמזים פשוט מרכיבים את כל השמות של השירים באלבום..וכל פעם שהמילה מתחלפת אנחנו יודעים שיש שיר חדש במייספייס.
ואם תשימו לב, חלק מהמילים ב-Selfish Jean הם מהשיר Standing On My Own, ביסייד די ישן של טראוויס. קשה לי להגיד מה אני חושבת עליו...הוא הממ שונה.
נשמע כמו רוקנרול ישן.

uriko

New member
עכשיו הם בהחלט בלבלו את היוצרות

open close lose space dutch כל המילים עד עכשיו היו מתוך שמות של שירים אבל dutch לא מתאים לתבנית. ולפי LOSE קיבלנו שבוע אחר כך את THREE TIMES AND U LOSE אבל עכשיו זה לא עבד... מעניים מה הם מנסים לעשות.... :)

The Girl Who

New member
המילים הן רמזים...

לאו דווקא מילה שלמה מתוך שם של שיר. לכן לפעמים הם רק כותבים CLOSE ל-CLOSER ורמז של DUTCH ל-NEW AMSTERDAM. אבל כל העניין המוזר הזה באמת מסקרן...:) חוץ מזה, השיר מזכיר לי שירים ישנים יותר של טראוויס, לא יודעת אם דווקא מגוד פילינג, אבל ביסייד מגוד פילינג אולי. הממ אני צריכה להקשיב לזה שוב.

uriko

New member
בהחלט שיר מעניין ושירה נהדרת

של פראני. לגבי המילים מתוך Standing On My Own , מין פארודיה חמודה על עצמם. דווקא אהבתי

The Girl Who

New member
מעניין

גם אני הייתי קוראת לזה מעין פארודיה עצמית.
ואחרי כמה שמיעות אני חייבת להגיד שאני ממש אוהבת. בהתחלה היה לי קצת מוזר...אבל טראוויס ממש יודעים ליצור שירים כיפיים ורוקיים שכאלו. שיר מיוחד ביותר ואכן שירה נהדרת...פראן יודע להתאים את הקול שלו לשיר.

למעלה