שיר חדש!!!

Vardooda

New member
שיר חדש!!!../images/Emo2.gif

שניים מ alanis.info היו ב- Elevate Film Festival והציגו שם שיר חדש של אלאניס שנקרא Underneath ועוד וידאו קליפ (זמני כנראה) שהיא נמצאת בחלקו מתחת למים או משהו. יש קישור להורדת השיר וכמה תמונות מהקליפ!
השיר ממש טוב לדעתי וצריך להתרגל אליו, זה כיוון שונה ממה שהיה רגילים אליו אבל לא יותר מדי שונה. ההפקה ממש מיוחדת.

תגובה אחרי שמיעה אחת בלבד

זה בהחלט נשמע כמו כיוון אחר שאלאניס לקחה, הרבה יותר רך ואין בו את הדיסטורשן שכבר מיצה את עצמו בscc בכללי זה נשמע ממש טוב ואפילו מבטיח. אני מחכה לשמוע מה עוד יש לה להציע. רק דבר אחד הפריע לי, הגשר שמאז urs היא חושבת שתמיד חייב להכניס לכל שיר! אבל בגדול אחלה עבודה

Rוית

New member
מסכימה בקשר לגשר (חה!)

מה שעוד עצבן אותי זה שוב השימוש בתבניות קבועות מבחינת המלודיה והכתיבה (look at us). לרוב זה מתכון לשיר משעמם... אבל אני מחכה לשמוע את זה באיכות טובה ומחכה לראות את הקליפ. אני בטוחה שהדעה שלי תשתנה עוד כמה וכמה פעמים. תודה על הידיעה ורד!!!

infatuation

New member
אני כנראה עילגת

יכול להיות יותר ספציפי לגבי איפה זה נמצא?

Rוית

New member
המילים של השיר (משמיעה)

(לא אני הוצאתי אותם): look at us .... look at us rallying all our defenses look at us waging war in our bedroom look at us jumping ship in ..... box there is no difference, in what we're doing in here it doesn't show up as big it does out there so why spend all my time entrusting....... were we the ultimate key of the cause right here, right underneath? look at us form our cliques in our sandbox look at us being cruel kids with both our hearts blocked look at us turn away from all the rough spots look at dictatorship on the block there is no difference, in what we're doing in here it doesn't show up as big it does out there so why spend all the time entrusting were we the ultimate key of the cause right here, right underneath? How I spun my wheels with carts before my horse And shine on the outside springs from the glue Spotlight on these seeds of simpler reason And score bourne into corn stretching my limit there is no difference, in what we're doing in here it doesn't show up as big it does out there so why spend all the time entrusting were we the ultimate key of the cause right here, right underneath?

Tarantelle

New member
האמת שלא רע בכלל...../images/Emo103.gif

הסגנון קצת מזכיר לי את URS אבל את החומרים הטובים יותר. שיפור אדיר מ- not as we למשל... הכתיבה טובה, אהבתי את הנושא, יש כמה ציטוטים מעולים! look at us form our cliques in our sandbox אני מאוד מקווה שתהיה גרסה באיכות טובה יותר (או אולפן) לשפוט טוב יותר. באופן כללי- נשמע טוב.

Vardooda

New member
אממ משהו נוסף לגביי דיסק

עכשיו מסתובבת שמועה ב- alanis.info שחברי הלהקה בקושי ינגנו באלבום אלא בעיקר אלאניס וגאי. כלומר, אלקטרוני (?). נתקלתי בראיון מ-2005 ליציאת האוסף שאלאניס אומרת שההפקה של Crazy עודדה אותה לנסות כיוון חדש באלבום הבא. http://www.youtube.com/watch?v=pngsrC99v6k (ב-01:30 היא מדברת על זה...)

Heirloom

New member
לא יודע

נשמע לי יותר מדי בנאלי, יותר מדי SCC. ז"א, בית, פזמון, בית, פזמון, סי פארט חביב, פזמון. כאילו, קום און, הקץ לשירי האבריל לאבין (ואני מצטער על ההשוואה אבל היא זועקת, ולולא לאלאניס היה אוצר מילים נהדר היא הייתה צרודה מרוב צרחות) . זה שיר טוב, אני בטח אזמזם אותו, וזה מוקדם לשפוט אותו אחר שמיעה אחת ואלקטרוניקה נשמע מעניין, אבל לא יודע, אני רוצה עוד סופוזד. אני רוצה אלבום ממש טוב. אפשר, בבקשה?

למעלה