שיר חדש ששמעתי...

drnaji

New member
דווקא את השיר הזה כולם אומרים שזה שיר שירי

http://www.youtube.com/watch?v=skYZeWamLL8 ואני מסכים. זה שיר ששירי הייתה משדרגת פלאים! אגב,זה השיר שמייצג את איסלנד השנה באירווזיון ויהיה מעניין לראות איך הוא יסיים בסוף כי גם אירופה חושבים שזו "בלדת שירי מימון". אגב,היום יהיה הלקט הראשון של שירי האירווזיון בערוץ 1 [לא זוכר מתי בדיוק].כדאי לכם לראות ולכתוב פה מה דעתכם על השירים!

drnaji

New member
נא לרשום את דעתך על השירים\איזה שיר תפס

לך את האוזן. שחקתי קלפים עם חברים שלי כשהיה את הלקט אז הם שרדו רק את השיר הראשון ואז העברנו לVIVA פולסקא

אורון V1

New member
אורון רואה אירוויזיון - הלקט הראשון

הקליפ החמוד: ג'יפסי הצ'כי. השירים הטובים: בלרוס, פינלנד, בוסניה, דנמרק, אזרבייג'ן, יוון (שיר קליט) ואסטוניה הקליפ הטוב: דוד ד'אור הבולגרי (בגלל הבחורה כמובן
אם הם עושים את זה במוסקווה יהיה להם ניקוד טוב
) והשיר שלנו בינתיים הוא אחד הטובים ביותר בתחרות אם לא הכי טוב. את הלקט של מחר אני אשלים בהזדמנות עקב הצורך להשכים קום.

drnaji

New member
אני הכי אוהב את אזרבייג'ן [מבין כל שירי השנה]

הבולגרי אוחצ'ה מזעזעת! לפחות זכינו לראות ציצים בקליפ שלו
אין לי ספק שהוא סבל במהלך צילומי הקליפ.מה עוד שהוא מזייפ בלייב. אגב,השיר הבולגרי כמעט ונפסל ע"י..בולגריה! הטלוויזיה הבולגרית רצתה שיר אחר וכיוונה לזכייה שלו אבל הקהל בבית בחר באוחצ'ה שסובל מציצים והוא זכה על חודם של כמה קולות. אחרי שהטלוויזיה הבולגרית כבר הוציאה הודעה שהשיר שלה נפסל היא חזרה בה כדי לא לשלם כנס. אגב,אם יש קדם שהוא יותר שכונה מהקדם שלנו זה ללא ספק הקדם הבולגרי. לפני שנתיים\שלוש שלחו את "אתה לא שלמה..אני לא אחלת מ.." בעברית מלאה וזה עוד עבר את הוועדה הראשונה ועד שאנחנו [בפורום אירווזיון הישראלי פה בתפוז] לא שלחנו להם הודעה שזה שיר ישראלי שכבר יצא [שיר המתמודד בקדם חייב להיות שיר חדש] הם בכלל לא ידעו על זה...תחשוב-שיר בעברית בקדם הבולגרי חח

אורון V1

New member
אם כי ספק אם מדינה כזאת תזכה

שלא לדבר על תקציב לאירוח אירוויזיון. אם הוא יותר בקטע של צינורות מאשר פטמות אז למה הוא בחר לסבול בקליפ? גם כך האירוויזיון מתוייג כאירוע אהוב על הקהילה הגאה. משעשע בבולגריה, אבל לפחות הם מקבלים ליגה אנגלית, ספרדית ואיטלקית בחינם בטלוויזיה

למעלה