שיר חדש של Abrahms Family...

Beyond The Veil

New member
אברהמס פאמילי הם לא פאוור:X

הם....מצחיקים

Beyond The Veil

New member
כן יש בהם משהו, הם סבבה כאלה

אף פעם לא הבנתי את הרעש שעושים סביבם כי הם כזה...סבבה כזה, לא יותר מידי בעיניי.... הכי מצחיק זה ההופעות שלהם, הסולן זה הדבר הכי מצחיק בעולם עם התוף מרים הזה

NYMets Man

New member
עושים סביבם רעש?

במה מדובר? את מדברת כאילו הם מינימום מקבלים כתבות שער בפנאי פלוס אברהמס פמילי היא אחת מהלהקות הכי אנדר-רייטד בארץ

Beyond The Veil

New member
לא התכוונתי לרעש ברמת כתבות בעיתון

אבל המון אנשים שאני מכירה נורא נורא אוהבים ועושים רעש סביבם, אני אישית לא הבנתי, זה הכל... שוב, לא יודעת לגבי אנדר רייטד, אני רק מביעה את דעתי

NYMets Man

New member
הרעש שאת מדברת עליו קיים רק בסביבה הקרובה

אליך... זה לא רעש... זה פשוט כבוד שהם רוכשים בגלל שהם הלהקה הכי מקצועית בפ"ת וגם הכי טובה לדעתי. וגם כי רובנו מכירים אותם באופן אישי. זה לא רעש

Beyond The Veil

New member
כן, זו הייתה הכוונה...

ב"רעש" התכוונתי למדברים עליהם המון ומספרים עליהם המון...לא יודעת אם הבנת את זה ככה או לא לגבי הכי מקצועית בפ"ת אני מסכימה איתך, הם כנראה בעלי הכי הרבה נסיון פה, וגם העובדה שחלקכם מכיר אותם אישית כנראה גם מוסיף, לכן אני שומעת עלהם המון... כבודם במקומו מונח, זה כן... מבחינה מוסיקלית פחות אהבתי ומה שאני התכוונתי זה שאני לא הבנתי את ההתלהבות של אנשים מהבחינה הזו, אני אישית פחות אהבתי, זה הכל

NYMets Man

New member
נו

הפסקה השניה שכתבת היא אחלה הסבר למה יש רעש אז אל תגידי "אף פעם לא הבנתי את הרעש שעושים סביבם" (ציטוט)... כי הנה, הסברת את זה יפה מאוד למה יש את הרעש הזה שאת מדברת עליו...

Beyond The Veil

New member
לא, כי אני שומעת המון על המוסיקה שלהם

זה ה"רעש" שאני שומעת סביבם, ואת זה אני לא מבינה... אבל זה מהסיבה הפשוטה שאליי זה לא דיבר ככה ש...אין לי על מה לדון פה עוד

NYMets Man

New member
???

כשאתה אומר אינטרסנט אתה מתכוון אולי לאחד האנשים הכי נחמדים בפ"ת שמגן על האינטרסים של כל ילד בן 12 שרוצה לקבל במה והוא לא יקבל אותה בשום מקום אחר? אז כן...

למעלה