שיר חדש של קלי!!!!!!!!!!!!!!

C o s m i C

New member
שיר חדש של קלי!!!!!!!!!!!!!!

טוב, אז אתמול הייתה העצירה האחרונה בסיבוב ההופעות של קלי קלארקסון וקליי אייקן עם ה"independent tour", וקלי'לה שלי הפתיעה עם שיר חדש שיכול להיות שיהיה בדיסק החדש שלה! היא כתבה את השיר! :) יוו זה שיר כזה יפה אני שמעתי אותו איזה 20 פעמים ואני בוכה כל פעם מחדש. אפשר להוריד אותו כאן: (וד"א למנהלי הפורום אפשר להוריד את זה כי זה לא הגרסה של הדיסק..אי אפשר לשמעו את השיר בכל דרך אחרת..) <http://tour.ultimatekc.com/media.shtml> אתם רואים שכתוב St. Paul יש קישור ממש מתחת ורשום Don't ותשמרו את זה! תגידו מה אתם חושבים! אני אישית מתההההה על השיר! :))

C o s m i C

New member
המילים..

"DON'T" You look at me like you always do You don't have a clue You smile at me You hug me But you don't know I want you You play with me You flirt with me You tell me all your secrets I'm always the one you run to But to you I'm just your friend Don't say I love you Don't say you need me Don't say I trust you My heart can't take it Don't say you want me Don't say you miss me Don't hurt me Don't say you love me I tried my best to rid these thoughts of you and I It's so hard When you come to me I fall back on my knees I learned to hate love You kissed me on the cheek and you said You'd never make it without me It's getting harder every day Please don't say to me Don't say I love you Don't say you need me Don't say I trust you My heart can't take it Don't say you want me Don't say you miss me Don't hurt me Don't say you love me Don't say you love me Don't say you love me Don't say you love me Don't say you love me My heart can't take it I love you so much But you don't see me I hate love Don't say I love you Don't say you need me Don't say I trust you Unless you mean it Don't say you want me Don't say you need me Don't hurt me...Noooo Don't say I love you Don't say you need me Don't say I trust you My heart can't take it Don't say you want me Don't say you miss me Don't hurt me Don't say you love me

C o s m i C

New member
אמממ...

לא. כעקרון כל המעריצים רצו (כמעט כולם) ובן דוד של טמיירה גריי סיפר לי שבסביבות פבואר הדיסק של טמיירה היה אמור לצאת ו"יו טוט רונג" כסינגל אבל זה לא הסתדר..קלי ממש רצתה! שמעתי שבאוגוסט יצא סינגל של קלי (נראה לי מהדיסק החדש) ובסביבות אוקטובר-דצמבר הדיסק המלא השני של קלי צריך לצאת! WOOHOO

Juliann

New member
קוסמיק- משהו חשוב:

את בטח לא ראית את קליי מופיע WHEN DOVES CRY [אגב זה שקלי הפתיעה אותו מאחור והתחילה לרקוד איתו היה קורעעעעעע] בכל מקרה הוא הציג את הנגנים והלהקה ו*נדמה* לי שהוא אמר "ומתל אביב ישראל - דני [לא הבנתי את השם משפחה] והוא אמר שהוא הגיטריסט! קלי בשיר אמרה שגיטריסט בשם דני עזר לה לכתוב את השיר "דונט", אם אני לא מדמיינת שקליי אמר ישראל- יש מצב שקלי כתבה שיר עם אחד משלנו?! WOOOOOOOHOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואגב שיר מדהים.

C o s m i C

New member
WOWWWWWWWW

באמתתתתתתתתת?! YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY אני אנסה לברר אם זה מה שהוא באמת אמר. לא ראיתי את ההופעה אבל ראיתי אנימציה שקלי grinded עם קליי חחחח...מצחיק לאללה! יווווו איזה יפה זה דונטטטטטטטט אני מתה על השיר הזה!

Juliann

New member
יש ווידאו של זה

של ה"גרינד" ב www.kellyclarkson.ca לבחורה יש חתיכת חוש הומור
נראה גם שקליי לא ממש "סובל"... בשלב מסויים הבנאדם נכנס לזה יותר מדי! חחחחחחחחח אגב, רואים את "דני" במשך כל הווידאו שקלי שרה "דונט"! הוא מנגן בגיטרה ומקפץ לו שמה... :) ~כבוד~ איזה יפה היה OPEN ARMS בסוף...קושקושי קליי נתן לה ורדים ואיזה חיבוק!!!!!!!!GOSH THEY ARE SO FREAKIN' ADORABLE

C o s m i C

New member
חחחחח

יואו איזה ענקיות כתבנו אותו דבר באותו זמן בKCE! חח כן, אני צריכה להוריד את הוידאו של הגרינד. אתמול הורדתי גם את הוידאו של "דונט" וראיתי את דני מקפץ שם (בצורה מצחיקה לאללה אם אפשר לציין חחח) עם הגיטרה שלו. אם זה נכון, זה ממש כבוד. איזה כיף לדני! אני אוהבת אותו עכשיו! חחח! יואו איזה שיר יפה זה דונט. קיצר, אני צריכה להוריד את when doves cry. וגם את open arms הצחיק אותי ששלשום נראה לי היא יצאה בOpen arms עם פאה כזאת של טינה טרנר ואף אחד לא ידע שהיא הולכת לעשות את זה..ואח"כ גם קליי שם את הפאה..חח איזה מצחיקה היא! מתה עליה. ד"א היא קנתה גורה..מסוג yorkshire terrier(aka yorkie) וקראה לה emma! :)

למעלה