שיר חדש של דניאל.

omerikooo

New member
שיר חדש של דניאל.

אתמול פתחתי את הרדיו, והשדרן בדיוק דיבר על דניאל. הגברתי קצת, אבל לא הייתי מרוכז, אז אנ'לא זוכר במדויק מה הוא אמר. שיר חדש, לזכר של חייל שנהרג, אם אני לא טועה, שלא נמצא בדיסקים. אני חושב שלשיר קוראים "קול", וגם בזה אנ'לא בטוח. השיר רוקיסטי מן הרגיל, אני חושב. אם מישו שומע משו, שיכתוב.

hodayoyo

New member
לדעתי זה השיר מהפרוייקט../images/Emo60.gif

שכבר הזכרנו פה, בר כתבה על הפרוייקט המשותף לדניאל, גבסו, אביתר בנאי, שלמה ארצי, סאבלימינ(ע)ל ועוד.. ואני יודעת שהשיר של גבסו כבר יצא אז יכול מאוד להיות שזה השיר של דניאל מהפרוייקט. מי שלא זוכר או לא ידע- הפרוייקט הוא לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ומשתתפים בו המוזכרים למעלה, בהתחלה חשבתי שמוציאים שיר משותף (למרות שזה הרבה אמנים בשביל שיר אחד) אבל מסתבר שכל אחד מהמשתתפים מוציא שיר משלו.

BaRbiK

New member
כן..

השיר של גבסו יצא בטוח..גם שמעתי את השיר של תאקט (בלע) ול דודי לוי.. אז הגיוני! לא שמעתי..אבל אני יתחיל לשמוע גלגלצ חחח אני חייבת לשמוע את השירים של דניאל ושי!

omerikooo

New member
כן, אתם צודקים. שמעתי אותו שוב,

וזה באמת שיר של חייל שנהרג (הטקסט), שדניאל הלחין, לכבוד יום הזכרון הקרוב לחללי מערכות ישראל.

BaRbiK

New member
לא שמעתי פעם אחת..

של שי נשמע גרוע כי ההקלטה לא משו..חחח אני ישמע מתישו..בלע אני צריכה לחיות על גלגלצ.. אין לי סבלנותתת

BaRbiK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

החיים טובים בלי גלגלצ או בלי הסנובים של הפלייליסט..חחחח אבל שאין בררה אין בררה..

למעלה