...שיר חדש שלי...

ALMOG T

New member
...שיר חדש שלי...

בדרך כלל אתם לא נכנסים לנושאים שלי.. אם לשם שינוי אתם בפנים .. אז http://rapidshare.com/files/30172083/__1489___1493___1501_-01.mp3.html אין לזה שם תנו תגובות....

ALMOG T

New member
ליריקס

בן 16 אבל סוכב בתוך הראש 20 שנים של שקר לשיר מתוך הלב זה כמו לשיר מתוך הקבר לגל של הדמעות שלי יש תדר בוכה כל כך הרבה ומפוצץ פה את השכר ברגשות שלי יש קצר מרגיש פה מבולבל לא מבדיל בין ארון קבורה לארון חשמל שוכב למטה מנסה לישון לאט לאט אבל הראש מלא בזיכרונות של מאה אלף וואט הכל פה זה כסף מחר תמצא אותי ברב מכר אני זה מוצר איכותי שבקושי שווה ת'חמש עשרה שקל יותר מזל משכל חברים זה נטל מושיטים יד לעזרה ובוא זמנית שמים לי רגל מרגיש טמבל חשבתי שהחיים הם חבל עליתי למעלה בדרך שלי וחזרתי ישר לאותה נקודה במחברת אלפי שורות מתעדות אמת כואבת דאמט אם לשקר אין רגליים למה הוא ממשיך ללכת אחרי וזה נמאס החיים הם שקר גס מוליכים אותי ישר עמוק לתוך האמבולנס לא מבין לאן אני נכנס אני מרגיש קצת מפוספס ביום הולדת שש הביאו לי פסיכולוג בתור פרס

ק ר ח

New member
שיר זה לא,וורס טוב מאד ואפילו יותר

אבל שיר זה לא, לא הפתעת אותי בכלל כי אני יודע ושומע מה אתה שווה והפלואו שלך בנזונה אח יקר וקטן,וגם המילים יחסית לאם סיז בגילך הם פשוט יוצאות מן הכלל, שני דברים אח שלנו: א.חבל שלא המשכת,ואני מכיר את ההרגשה של הצורך להעלות את הוורס כדי לקבל משוב ומענה,אבל פעם הבאה סבלנות,ואז תעלה את זה שזה גמור,עם עוד פזמון ועוד בית,סתם עצה... ב."יד לעזרה ובוא זמנית"="יד לעזרה ובו זמנית"-אם אתה כותב ליריקס כתוב אותן נכון. בראסמי זה מעולה,אם זה היה שיר ולא וורס לעניות דעתי זה היה מעולה יותר,קרח.

bigm2

New member
זה מה שהפריע לך בליריקס?

לא העשרים שגיאות האחרות?

ALMOG T

New member
תודה על הביקורת אחי..אבל..

המטרה של זה זה לתת בום וזהו בלי פזמון או עוד בית ..אני מגיע שם לשיא שלי ויורד..מבין? יש לי בוורס שהעלתי המון המוןןןןןן שגיאות כתיב גם בהתחלה עם הסוכב זה הוורס היחיד שרשמתי אותו בחצי שעה גג ולא שיכבתי אפילו פעם אחת הוצאתי הכל יענו

Poetic Death

New member
גנב ביטים מזדיין!

סתם. אמא ראפידשר. שלח לי את זה באייסי או שתעלה לשרת אחר. הליריקס לפנים, אגב.

moshe alfasi

New member
הפתעת אותי מאוד...

קשה לי לשמוע ממך מילים כאלה והרגשה כזו... הכתיבה מצויינת בסך הכל, הפלואו שלך מגניב, אהבתי את הביצוע... ההפקה אחת הגדולות ששמעתי, רציני אהבתי לאללה, של מי? אני חושב שקצת ליטושים קטנים, עבודה על הפזמון ואתה בדרך הנכונה... אהבתי מאוד.

למעלה