שיר חדש שלי...

YuviR

New member
שיר חדש שלי...

הוא קצת מפגר, לא נורא אני אודה לכם על הערות/הארות ודברים כאלה
מפלצת צהובה היא טסה אליי ככה בלי אזהרה עם כנפיים חומות ופרווה צהובה עם החרב שלה היא דקרה אותי כאן פשוט חבל על הזמן לא כאב כך מזמן. אתה יפה כמו השמש ביום חורף אפור וטעים כמו הדבש שעוקץ אותי כל פעם מחדש היה לי רעל בלב בגלל חיה שאין לה כבוד אבל כבר לא כואב לא, לא, לא כואב! לא כואב לי עוד.... לא מורעלת ממך ולא מאף אחד אחר מפלצות צהובות לא משפיעות עליי אתה יודע שזה לא כדאי לא כדאי לנסות יותר מידי זה תמיד נגמר רע.... היה לי רעל בלב בגלל חיה שאין לה כבוד אבל כבר לא כואב לא, לא, לא כואב! לא כואב לי עוד....

inbal287

New member
השם הצחיק אותי../images/Emo6.gif

והשיר יפה, למרות שיש בו חלקים שלא מתאימים לתבנית שקולטים ישר. יש לזה לחן?

YuviR

New member
רק לבית הראשון

מה זאת אומרת לא מתאימים לתבנית? [כן, אני בורה :S]

inbal287

New member
אני אנסה להסביר,

למשל - "היה לי רעל בלב בגלל חיה שאין לה כבוד אבל כבר לא כואב לא, לא, לא כואב! לא כואב לי עוד...." השורה המודגשת פשוט מוציאה את כל הבית מפרופורציות, כי היא מעוותת את הצורה שלו. אבל זאת הדעה שלי, ואם זה מרגיש לך בסדר שם, אז תשאירי את זה כמובן. "לא מורעלת ממך ולא מאף אחד אחר מפלצות צהובות לא משפיעות עליי אתה יודע שזה לא כדאי לא כדאי לנסות יותר מידי זה תמיד נגמר רע...." אולי כדאי לשנות את הפשט המודגש ל"מפלצות צהובות לא משפיעות עליי יותר" את מבינה? אלו דברים ממש קטנים שמשפיעים על כל השיר. הוספה/הורדה של מילה אחת או שתיים וזה כבר משנה הכל. מקווה שעזרתי ושהבנת משהו ממה שכתבתי
.

למה את מתעקשת לדחוף חרוזים כל הזמן?

לשיר לא חייבת להיות תבנית והוא לא צריך חריזה...

YuviR

New member
גם אני חשבתי...

אני לא כל כך אוהבת שירים מונוטוניים כאלה.

inbal287

New member
אוי נו.

אני לא מתעקשת לדחוף חרוזים, פשוט אם יש בשיר חריזה אז שיהיה עד הסוף אחרת הוא מאבד את התבנית שלו וזה לא נעים לעין. אין לי בעיה עם שירים לא חרוזים, הרבה מהשירים שלי כאלה. פשוט לא עושים מעורבב, או שעושים חצי חצי בצורה טובה ומחושבת.

YuviR

New member
חח כי....

השיר בערך קשור לקינאה, וקינאה ידועה בשם "מפלצת ירוקה".... אבל אני דיברתי על צירעה [שאגב באמת באה משום מקום ועקצה אותי
] וצרעות הן צהובות ושחורות...

mmmbam

New member
../images/Emo6.gifשם מצחיק!

אהבתי, זה נורא נחמד :) הייתי רוצה לשמוע את מוניקה סקס מבצעים את זה D: [זאת מחמאה גדולה, אין לך מושג עד כמה :O] כל ההערות שרציתי לכתוב כבר נכתבו, אז... P:

YuviR

New member
רציני מחמאה!

אני לא יודעת אם אני ראויה לכך
תודה בכל מקרה :)

יויוני

New member
שם טוב !!!

ואחלה שיר חוץ מאולי שורה או שתיים שלא נשמעות לי במקום אבל בטח כבר חשבת על לחן שמכניס אותן למקום

למעלה