שיר חדש שכתבתי!!

שיר חדש שכתבתי!!

פיגורה שלי מילים: טל רגב לחן: נמרוד טנא לפיגורה שלי יש סולם מגיע כמעט עד שמיים ופיגורה שלי כה רעבה אוכלת ארוחה פעמיים ופיגורה שלי היא הטובה מכולם ופיגורה שלי היא הכי בעולם ורק בגללי היא פיגורה שלי כי הבטיחה היא לי שהיא רק שלי פיגורה הביאה מתנה קטר על פסים של רכבת ופיגורה הביאה לי בובה יודעת לשיר ולשבת ופיגורה שלי היא החכם מכולם ופיגורה שלי היא הכי בעולם ורק בגללי היא הפיגורה שלי כי הבטיחה היא לי שהיא רק שלי לפיגורל'ה יש מכונית כמו אווירון בשמיים לפיגורה שלי יש שעון אינו מתקלקל גם במים ופיגורה שלי, אינה יודעת המון אנגלית, צרפתית, ואף לא חשבון ורק בגללי היא פיגורה שלי כי הבטיח היא לי שהיא רק שלי פיגורה שלי משחקת איתי בכדור ובג'ולים ופיגורה שלי לי הביאה אלבום וגם יופי של בולים אז למה כששרתי לה שיר שאהבה התרגזה היא פתאום וחשבה על נאווה אז למה כששרתי לה שיר שאהבה התרגזה היא פתאום וחשבה-על-נאווה

טימטומההההה שליייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחחח..יווו דייי אני על הריצפהההה..איזה קרועהההההה.. שרוטה חזקקקקק!!

עוווווווד אחד =]

אמא אמרה לי: טלי! פיגורה גיבורה ונבונה פיגורה לא תבכה אף פעם כפתי קטון איננה בוכה אף פעם, איננה תינוקת בכיינית ורק הדמעות, הן בוכות בוכות בעצמן פרח נתתי לפיגורה קטן ויפה וכחול תפוח נתתי לפיגורה נתתי הכל פיגורה אכלה התפוח הפרח נתנה לאסף והלכה לה לשחק ואני פה על הסף אינני בוכה אף פעם, גיבורה אני, לא בכיינית אך למה זה פיגורה, למה בוכות הדמעות בעצמן

"הפרח נתנה לאסף"חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח..כפרעליייךךךךךך!!!יפה שלייי!!!

וזה מוקדש לשמוליק

שמוליקי הקטן, רץ בבוקר אל הגן על העץ הוא טיפס את הילה חיפש אוי ואוי לו לשובב המשטרה בעיקבותיו מן העץ התגלגל ועונשו קיבל

Britney Boy

New member
חחחחחחחחחחח אני לא יכול לטפס

אני בגובה של העץ חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעע

כפרעעעעעעעעעעעעעעעע עליכםםםםם!!!!! טל קרעת אותייייייי!!!גם אתה שמול!!!!!!!

למעלה