שיר חדש שכתבתי

וולפהרט

New member
שיר חדש שכתבתי

אני לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל פירסמתי כאן פעם שני שירים שכתבתי: אחד על פרסי ורון ואחד על סיריוס. השיר שאני מפרסמת כאן הוא ממש חדש, טרי מהלילה מהשראה פיתאומית, אז אני מקווה שתאהבו אותו. זה מכתב שנכתב מג'ימס פוטר לסנייפ, יותר מזה אני לא אוסיף פשוט תקראו ואשמח לשמוע תגובות אני אצרף אותו בהודעה הבאה נ.ב. סניבלוס, למי שלא יודע, תורגם כ"סברמאוס" אך העדפתי להשאיר את זה כמו המקור:)

וולפהרט

New member
והנה הוא:

סניבלוס יקר אולי כבר מאוחר אבל אני כותב עכשיו לך כדי לבקש סליחה: סליחה על כל הצחוקים, ההיעלבויות שהמטרנו עליך כה רבות: על לכלוך, אי סדר, טמטום וכל היתר על פרצופך המזלזל ועל אפך שממנו שמן לרוב נוזל על כל הקללות והלחשים (שאגב, היו מאוד שימושיים) שהוצאת מעטך וגנבנו ממך ועל הלילות כימים שבילית בחדר בניקוי הכתמים שהותירו לך: בועות סבון, ריריות ושאר מטעמים מה לעשות? זה היה חלק מהאימון של הלימודים... וכן, גם על הפעם ההיא, שלא תשכָח שהתפתלת בגללי באוויר כמו צלופח ושלעיני כל המתעניינים כמעט הורדתי לך את ה... סליחה גם על המתיחה שכמעט הסתיימה בנשיכה (למרות שזו יכלה להיות תגלית מעניינת לראות איך נראה זאב עם פרווה משומנת...) וכאן אני מגיע לעיקר למה שבאמת גרם לגורלך להיות כה רע ומר: סליחה על שלקחתי ממך את לילי השווה שלך הייתה מאוד חשובה מה לעשות? זו הייתה אהבה... ולסיום אתנצל מכל ליבי על דבר שבעצם לא היה תלוי בי סליחה על שגם עכשיו, כשרחוק הנני לא נתתי לך חופש ממני בכך שהשארתי מאחור את הבן שדומה לי עד כדי לעצבן ובכך הבטחתי שלסיבוב הירידות המתמשך יהיה המשך... שלך ג'.פ.

וולפהרט

New member
טוב, אני מניחה שצריך להוסיף לזה את זה../images/Emo58.gif

לא יודעת למה, הספר יצא מזמן, אבל מילא (פשוט רק עכשיו קראתי את זה בתקנון)

למעלה