שיר חדש לאדל!

ערן1987

New member
שיר חדש לאדל!

בשנתיים האחרונות הפכה אדל מעוד זמרת די מצליחה לזמרת הכי מצליחה שידע העולם בעשור האחרון. "21" שלה נמכר במעל ל-24 מיליון עותקים (!) כשגם בארץ הוא כבר מכר מעל ל-50 אלף עותקים (הישג חסר תקדים כשהאלבום עצמו עולה 80 ש"ח). בשנה הזו אדל הכירה הרבה חברים חדשים כמו שאתם רואים בתמונה שבצד והביאה 3 להיטים ענקיים, אז אחרי שמועות ארוכות מאוד רק לפני כמה ימים זה אושר - אדל היא זו שתבצע את שיר הנושא לסרט החדש של ג'יימס בונד.

השיר נקרא Skyfall, כשם הסרט החדש של הסוכן בשירות הוד מלכותה (שבויים על ידי מנדז שביים את "אמריקן ביוטי", "הדרך לפרדישן", "יוצאים לדרך" ועוד), והוא נכתב על ידי אדל ופול אפוורת' שעבד עם אדל על אלבומה האחרון והפיק ל-Florence + The Machine את אלבומם האחרון Ceremonials ועוד ועוד. השיר כולל תזמורת בת 77 נגנים (!), לכן כדאי לכם לצפות למשהו פומפוזי במיוחד.

מה דעתכם על השיר? האם הוא גורם לכם לרצות לראות את הסרט החדש של בונד? התגעגעתם לאדל, שבקרוב תהפוך לאמא ובטח תיקח מנוחה של כמה זמן?

RTur

New member
אני מתתתתתתתת על זה!!!!!

בלי קשר לאדל או לא אדל, הגעתי למסקנה שלסדרת סרטי ג'יימס בונד יש את הפסקולים הכי טובים. אני לא מכיר את כל השירים ויכול להיות שאם אשמע את כולם אולי אתבדה אבל בינתיים, מתוך השירים שאני כן מכיר, אני אוהב את כולם!
גם השיר הזה לא אכזב. זה כל כך טווווווווובבבבב!!! האמת שבהתחלה כשפרסמו קצת היה לי קשה לדמיין את אדל שרה שיר ג'יימס בונד, אבל אחרי ששמעתי את התוצאה אני ממש אוהב את זה. העיבוד התזמורתי הזה.. מת על תחושת המתח הזאת... זה ענק! אדל נשמעת מצויין ומשתלבת מעולה, אני רק מקווה שלא יחרשו לו ת'צורה כמו עם RITD וSLY שלא יירד לי ממנו אחרי זה חח.

RTur

New member
אממ

Golden Eye
The World Is Not Enough
Tomorrow Never Dies
Die Another Day
Diamonds Are Forever
Goldfinger
Another Way To Die
You Know My Name

The World Is Not Enough

כ"כ נוסטלגי מבחינתי.

RTur

New member
הוא באמת האהוב עליי מבין כל אלה שציינתי

RTur

New member

טוב, השיר לא הורס לי את המסקנה, גם זה שיר טוב, איי לייק איט.
חלקים ממנו כן נשמעו לי מוכרים, כנראה שיצא לי להיתקל בו כמה פעמים בחיי אבל אף פעם לא שמעתי אותו במלואו.
אבל, בניגוד לשאר השירים שציינתי, אני לא ממש מרגיש את "ג'יימס בונד" בשיר הזה. חסרה לי אווירת המתח והמסתוריות האפלולית הזאת שמאפיינת את השירים שציינתי קודם שזה תכל'ס מה שכל כך משך אותי בהם.

ערן1987

New member
איך אתה לא מרגיש את ג'יימס בונד?

נכון שזה שיר מאוד קליל באווירה שלו, אבל כל הפומפוזיות שלו נמצאת שם. אני חושב שזה מה שטוב בשיר הזה, הוא כ"כ שונה מהשירים האחרים של בונד שתמיד כבדים וכדומה (לא אומר שזה רע, רק אומר שאני אוהב את הניגודיות שיש בשירים האלה בד"כ).

RTur

New member
לא יודע,

זה נשמע לי כמו שיר רגיל (כשאני אומר "רגיל" זה חלילה לא להמעיט בערכו/איכותו או משהו, לא על זה אני מדבר, אלא שזה נשמע לי פשוט שיר רגיל מהרפרטואר של פול), לא כמו שיר שמייצג סרט כלשהו, לא של ג'יימס בונד בכל אופן.

ערן1987

New member
ואתה לא מרגיש את הפומפוזיות שקיימת בשירי

ג'יימס בונד? לא צריך להכיר את כולם כדי להרגיש את זה, אי אפשר להגיד שזה לא שם חח

RTur

New member
באמת שאני לא מרגיש שום קשר בין השיר

לג'יימס בונד.

DAN1EL

New member
שמעתי פעמיים

וזה יפה, אבל אני עוד צריך להתרגל.

בטח לשמוע את זה ברמקולים של קולנוע זה מדהים.
אני זוכר איזה טוב השיר של מדונה נשמע בקולנוע...זה היה מגניב.
בכלל, אני ממש אוהב את Die Another Day (השיר).

ערן1987

New member
באמת יהיה מעניין לשמוע את זה בקולנוע

אני בכלל מתלבט אם ללכת לראות את הסרט הזה כי חוץ מ"למות ביום אחר" לא ראיתי אף סרט ג'יימס בונד, אבל זה נראה לי מהסרטים האלה שלא נורא שלא ראית את הקודמים (או במקרה הזה את הקודמים עם דניאל קרייג).

למעלה