שיר זימה

*pank

New member
שיר זימה ../images/Emo95.gif

גברת מחונכת, רגליה מצליבה ואת חזיתה המפוארת היטב מצניעה ניחוחות של בושם זול אינה מפיצה בחשאי תחרוק שנייה כשנופלת פצצה עם חצאית קצרצרה, ובין רגע גונבת את כל ההצגה... גברת מחונכת שמעה יש טרנד של שנות החמישים, היא הייתה אז אסקימו לימון והגברים היו גברים. גברת מחונכת לא משרבבת שפתיים אדומות ומדליקה סיגריה ושאר חיות רעות... לא מעפעפת, לא קורצת, לא נועצת את עיניה בישבן של קונן היפה גם לא חולמת בהקיץ, איך היא והוא על רב מכר עם כריכה קשה, עושים את זה !!! על אי בודד, לגונה כחולה, כאילו כזה, מה לגונה כחולה הרבה הרבה יותר מי זה !!!!!

פאנקילהההההההה

אמממממ איזה מזל שקוננילה לא כאן אני כבר יכולה לדמיין אותו מבקש ממך לעלות למשרדו. ודווקא בחום הזה מכנס קצר ומי הלגונה נשמעים בהחלט לא רע. רק טוב!!!

זהרי

New member
והוא..

מניח את עניבתו כך פושט את חולצתו חם.. הוא אומר לעצמו ריח זיעתו בבית שחיו ניכנס לתוך זרם המים הקרים צונן כעת עורו פה סבון ושם קרם עניבה בחזרה כפתור נסגר גם בפינה שולף מחזיית המקטורן בושם .. מריח כעת את עורו דלת השרותים במשרד המפואר נסגרת וואו.. ריחו ממלא את החדר מבטי היושבים אלעל נשואות ריח משכר בחלל ריח של גבר

*pank

New member
הבהרה

קפצה לה הנימפו הקטנה וקראה נלהבת: כל מי שבא ברוך הבא והיא רגליה אף פעם לא משלבת גם לא לשנה הבאה. אז אמרתי לה שבי בשקט שרמוטה טיפשה הלב שלי שייך רק לבייבי ערס ותסגרי עוד שני כפתורים בחולצה

חן (*_*)

New member
מה אומר לך פאנקי...................

לא ברור לי מה קרה והתבלבלתי יותר, לאחר ה"הבהרה" נראה לי שזה אינו סתם שיר זימה כי אם, הבעת כעס, איום ונורא סליחה אם טעיתי בזו האבחנה ***אוהבת הרבה יותר את שירייך האחרים

*pank

New member
חן

אני לא יודעת אם זה כעס, זה יותר כאב. ואם זה כעס הוא מפנה כלפי בייבי ערס ששבר את לבי, אחת ולתמיד. כנראה שבשביל זימה צריך יזמה ואני כולה קצה הקרחון. דרך אגב קראתי את מה שכתבת על החבר שלך שנהרג במלחמה, זה היה מאוד מרגש. פאנק.

פאנקילהההההההה

את בכלל לא קרחון ואני מבקשת ממך ומיד להפסיק להעליב לי את פאנק! יש תקופות כאלה בחיים ויש גם תקופות אחרות, וגם אם עכשיו זה נשמע לך כמו פנטזיה, אל תאבדי את התקווה. שולחת לך אבקת כוכבי דרך רק טוב!!!

למעלה