שיר ה-2 בואי רגע

שיר ה-2 בואי רגע

קודם כל שיר ה-2 הזדעזעתי מהחתימה שלך מוזר שבזה את בוחרת לחתום את ההודעות של אבל אני לא אכנס לזה כי זה לא הנושא שלנו כרגע בנוגע ל- "הבעיה של בנ"ע שבגללה הקימו את התנועות האלה היא הצניעות בתנועה, ואצלינו בסניף הכל כשר ויפה ככה שאין לי סיבה כ"כ לחשוב על לעבור לאריאל." רציתי לשאול אותך האם את באמת מאמינה שאפשר למדוד צניעות וכשר?? ויפה?? אין לי מושג בת כמה את אבל נראה לי שאת צריכ להשתפשף עוד קצת בחיים ועוד ענין אם כבר מדברים- בתור קומנרית בעבר (וזה לא היה כל כך מזמן) לא זוכרת שראיתי סניף ולו אחד שיכלתי להגיד "צדיק אחד בסדום" סתם כמה נקודות למחשבה.....

ש י ר ה2

New member
יש משהו בדבריך...

אז דבר ראשון אני רוצה הסבר לגבי החתימה... ודבר שני את צודקת אי אפשר למדוד ככה צניעות זה משהו הרבה יותר רחב. ולגבי הסניף- היית פעם בסניף של התנחלות, של ישוב דתי?? הסניפים שם שונים מסניפים של ערים וגם החניכים שבד"כ בערים נראים כמו אנשים שחייבו אותם להיות בתנועה... חיים טובים גיל ואושר...

beckham17

New member
למה ללכלך על סניפים עירוניים?

אני בסניף גבעתיים, וב"ה הרמה הדתית שם היא טובה. למה להכליל ככה את כל הסניפים העירוניים לעומת כל הסניפים בהתנחלויות???

ההוא מגבעתיים

מה זה "רמה דתית"? לא ידעתי שהיא נמדדת בהרים וגבעות ותילים? רוצה ללמד אותי קצת?

beckham17

New member
יופי... מה את מתפלצפת על שטויות?

יש כזה דבר רמה דתית, כי לא כל אחד מקפיד על הכל, ומהניסיון הרב שיש לך (ככה לפחות זה נשמע מההודעות האחרונות שלך...) את צריכה לדעת את זה...

בחייך

אם לא הייתי מתפלצפת הייתי מתה כאן משעמום אז אני מקוה שלא אכפת לך.... כפי שכבר אמרתי למישהו אתה יכול להתייחס אלי ואתה יכול פשוט להתעלם הרי מי אני בכלל ??? ואתה אפילו לא מכיר אותי!

ה-17

יש אנשים שגם בחיים האמיתים אני פוגשת ופשוט לא מתייחסת כי הם לא שווים התייחסות למה? כי הם לא מענינים כי יהיה בזבוז זמן לדבר איתם כי יש לי הרבה דברים אחרים לעשות במקום להשקיע בהם אותו דבר כאן כך לפחות נדמה לי! ולחשוב שאפילו אתה לא מכיר אותי כך שאפילו הזכות להחליט אם אני שווה או לא נשללת ממך..... תחשוב על זה!

שיר ה2

עכשיו הרגת אותי לגמרי כי אני באתי מסניף עירוני פשוט ועם רמה דתית באמת גבוהה ועם צניעות ותמימות ו"קימנרית" אי שם רחוק בהתנחלות מרוחקת וחוקי הצניעות שם היו זרים ושונים בעליל ממש אופנה משל עצמה ושמותר לשבת על הדשא בערימה של חבר´ה על הדשא אז תרשי לי לחלוק על דעתך ולהעמיד לפניך את העובדות בענין החתימה אולי תסבירי לי שוב מה ענין "נקמה" עם "מעמד הר סיני"?????

beckham17

New member
בעניין החתימה שלה...

לידיעתך, בפסוק ששירה הביאה אין קשר למעמד הר סיני, אלא לזה שמשה קבר את המצרי בחול על שהיכה יהודי. ומפה הקשר לעשיית נקמה בגויים.

ההוא עם ה-17 חשבתי...

שאתה קצת יותר מתוחכם מזה ענין "מעמד הר סיני" הוא ביטוי ואולי כדאי שתלמד קצת ברור שאין קשר בין הציטטה שלה למעמד הר סיני באותה מידה שלדעתי אין קשר בין אותו מקרה, ציטוט לחתימה שבה בחרה שירה לסיים את השירשורים שלה! ועל כך שאלתי אותה! האם גם אתה שוטף לדעתה שזה המוטו בחיים??? לעשות נקמה בגויים???? ולפני שאת העונה אני מציעה לך ללמוד את הסוגיה האם "ערבים נחשבים גויים"!

beckham17

New member
חתימה לא צריכה קשורה לשרשור עצמו!

חתימה זה סתם ציטוט או אמרה שמתחברת לאדם, בלי קשר למה שהוא אומר בנוגע לכל הודעה בפני עצמה. וכן, אני בהחלט מסכים עם זה שצריך לעשות נקמה בגוים. לפחות באלה שהורגים בנו דבר יום ביומו. איזו סוגיא? למה הערבים הם יהודים? אז אם הם לא יהודים, הם גויים!!!

ה-17

חתימה - זה לא סתם ובחירת הניק בו אתה בוחר להופיע בפורום- זה לא סתם ואני מאמינה שכל דבר שאתה עושה - נעשה לא סתם אולי זה לא נעשה במודע אבל כפי ששנינו יודעים - "לכל סיבה יש מסובב" והיות ולדעתי זה לא סתם לא ברור לי איך אדם מסתובב כל היום עם מוטו כזה של "נקמה בגויים" מה זה צריך להביע? ואני לא מתכוונת לעשות לך חיים קלים צא ולמד- סוגיא ידועה שמעלה לדיון את השאלה האם "ערבים=גויים" כשתחזור עם תשובה אני אשמח להתייחס אליך ברצינות ואם באמת תשקיע ולא תמצא - מבטיחה לעזור לך!

beckham17

New member
ערבים הם לא יהודים- ומכאן שהם גויים

סוף פסוק!!!!!! מאיפה הבאת את זה שהם לא גויים? ומבחינתי, עד שלא תוכיחי אחרת, את יכולה לחזור ולהעלות את הסוגייא, אבל אין לי מאיפה ללמוד שזה לא ככה. כי הם לא בני העם הנבחר, ולכן הם גויים!!! לא צריך לקחת קשה כל חתימה או ניק... פורום זה דבר קליל, לא שיעור תורה או משהו כזה... ומה לעשות, צריך לעשות נקמה בגויים... כי הם פוגעים בנו!!! וחוץ מזה, יש לי שם. אם קשה לך לקרוא לי בניק שלי בקהאם 17, אז תקראי לי אריאל. ה-17, זה לא שם שהייתי רוצה לקחת!!!!!

קובי00

New member
פאדיחות עם השיר (השיר שבחתימה)

אני לא רוצה להיכנס לויכוח שלכם אבל תישמעו מה קרה לסניף שלי היום. כל שנה הסניף שלי בהקפה השביעית בבוקר הולך לרקוד ולשמח את החולים בבית החולים שערי צדק. היום כשהיינו באמצע הריקודים באחת הקומות כמה חניכים התחילו לשיר את השיר ולמרות שמיד השתקנו אותם כל החולים והרופאים הערבים (והיו הרבה) היסכלו עלינו במבט רצח. אז לא נעים......

למעלה