שיר התעוררות

peakylife

New member
שיר התעוררות

יום אחד פוטרתי, סתם כי בא לבוס ישבתי וחשבתי - עכשיו מה לעשות אמרתי "צריך תכנון - להיות מסודר" לקחתי עיפרון וכתבתי רשימות אז ישבתי וחישבתי ובדקתי מספרים כמה להוציא ואיפה בחיים איך להסתדר איך אני יכול ובסוף החישובים יש רק מינוס אחד גדול נלחצתי ופחדתי והתחלתי לחפש פתחתי אולג'ובס ובדקתי עיתונים חיפשתי עבודה בכל לוח אפשרי אולי סופסוף אמצא את המשרה של החיים אחרי כמה שבועות קרה לי נס גדול עברתי על עוד לוח ומצאתי עבודה - שכר יפה, תנאים, פנסיה והכל אמרתי "הנה המנוחה והנחלה!" והנה דודי אחרי 40 שנה של עבודה יצא לפנסיה עם הרבה כבוד והנה אחרי חודש שאלתי מה שלומו השתפך הבנאדם ויצאו הדמעות. אז ישבתי וחישבתי ובדקתי מספרים כמה פנסיה אקבל ואיך אחייה את החיים אחוז ועוד אחוז - 40 שנות עבודה ובסוף ועם כבוד - יש פנסיה של בדיחה. נלחצתי ופחדתי והתחלתי לחפש פתחתי אינטרנט ובדקתי עיתונים חיפשתי פרנסה שתהיה לעולם אולי סופסוף אמצא ביטחון לכל החיים וכאות משמים מצאתי אנשים יודעים דבר או שתיים על ביטחון בחיים והראו לי דרך מפחידה וחדשה ופחדתי ללכת בדרך להצלחה אז ישבתי וחישבתי ובדקתי מספרים כמה פרנסה ועד מתי בחיים אדם ועוד אדם, שעתיים ביממה בסוף ועם כבוד - לכל החיים הכנסה

למעלה