שיר השנה 1984 מי זוכר?

שיר השנה 1984 מי זוכר?

אני חייבת את עזרתכם הדחופה במציאת שיר שנה של רשת ג´ או גליצהל משנת 1984... אם משהוא זוכר או יכול לברר אשמח לתשובה..שיר לועזי כמובן

כן, זה היה Careless Whispers

של George Michael. להקת ham היו להקת השנה. (ואני בכלל לא גדלתי אז בארץ ).

שמש27

New member
שאני אתקן אותך ? ../images/Emo8.gif

בטח טעות... אבל שיהיה מסודר, שם הלהקה הוא:
Wham!​

טל-יה

New member
אני ?? moi???

כתבתי בסדר באינגלייששששששש דפפפקא בעברית הבלטתי קצת בשאגה את שם הצמד
אוקצור לא טעית זהו ויטה טל-יה עם פרצוף של חננה ממוצעת

עכשיו אני אתקן אותך......

..... זהר בלי "ו". אני שונא שכותבים עם "ו". (ונו, באמת ! הרי זה ברור שזו היתה טעות הקלדה בשם ! WHAM וכל אחד הבין את זה (לא צריך לתקן).

שמש27

New member
../images/Emo9.gif אנא סלח , אנא שכח ../images/Emo9.gif

כמובן שכל אחד הבין את זה, ואפילו אמרתי מייד שזאת בטח טעות, ולכן התיקון לא היה לשם התיקון, אלא רק כדי להוציא את הבחור השואל שם תשובה מדויקת (מפורום מקצועי כשלנו) כדי הוא לא ילך לחפש בקאזה או בגוגל, ויחזור להגיד שזה לא בסדר. ועוד יותר מכך: הכותרת אמרה: שאני אתקן אותך ? יענו, כבוד, אחי, כבוד. ש-ב-ת ש-ל-ו-ם !!!

וואווו, ורק "פואד" נותן לי כבוד,

"פואד" זה כלבי האהוב, נשמת חיי. לא הטמבל מהעבודה.

זה לא CARLESS WHISPERS

CARLESS WHISPERS היה בודאות שיר השנה 1985 אני מנסה לאתר את שיר השנה\ 1984 ??????

alpha80

New member
לא שבדקתי, אבל.......

CARELESS WHISPER יצא ב 1984, אז איך הוא היה שיר השנה ב 1984?...... למרות שברשת ג´ הכל יכול להיות.

alpha80

New member
התכוונתי לכתוב ש....

CARELESS WHISPER יצא ב 1984, אז איך הוא היה שיר השנה ב 1985. אבל אצל אלפא ביום ראשון בבוקר הכל יכול להיות.

tofit

New member
יש לי זכרון רחוק

לגבי השיר הזה. עד כמה שאני זוכרת הוא היה שיר השנה ב84, אבל הוא גם צעד במצעד השנתי של שנת 85.

Falco

New member
שיר השנה של רשת ג

כאחד שעובד הרשת ג אני נותן לכם את שלושת הגדולים במצעד השנתי של 94 1.לחישה פזיזה-ג´ורג´ מייקל 2. גדול ביפן-אלפאוויל 3. לא אתן לשמש לשקוע עלי-ניק קרשו מתוך הרשימה המקורית של המצעד

Falco

New member
שיר השנה של רשת ג

כאחד שעובד הרשת ג אני נותן לכם את שלושת הגדולים במצעד השנתי של 84 1.לחישה פזיזה-ג´ורג´ מייקל 2. גדול ביפן-אלפאוויל 3. לא אתן לשמש לשקוע עלי-ניק קרשו מתוך הרשימה המקורית של המצעד

alpha80

New member
אז בוא ועשה עימנו חסד עליון

אני בטוח שכל יושבי הפורום לא יתנגדו לזה אם אתה עובד ברשת ג´, תן לנו בבקשה את רשימות כל המצעדים השנתיים של כל ה 80? נשמח מאוד.

Falco

New member
רשימת נמצעדים

לדעתי מיותר להכניס לפורם את הרשימות אם בעלי האתר מעוניינים אני יכול להעביר להם שיהיה באתר עצמו.

turrican

New member
אני מאד מאד מעוניין בזה

כבר זמן רב אנו מחפשים את המצעדים הללו שמשום מה לא פורסמו בשום מקום , אז עשה עימנו חסד. תודה גדולה מראש.

למעלה