שיר השנה שלכם

את שלי כבר פרסמתי. מה שלך?
יהיה נחמד אם גולשים נוספים יפרסמו כאן מצעדים שנתיים. בכל זאת זה פורום מצעדים;)
האמת שאני פחות שומעת שירים חדשים...
כן שמעתי פה ושם אבל בסוף השירים שאני הכי שמעתי הם משנים קודמות-שהיו חדשים בשבילי...שיר השנה בשבילי לא יצא השנה:sneaky:

אולי אתן קצת שירים שאהבתי ממה שיצא השנה בשרשור אחר כי לפה זה פחות מתאים

נערך לאחרונה ב:
האמת שפתאום אני אוחזת שכן יש לי שירים טובים מהשנה. של יאנגבלאד (כששמעתי לא אחזתי שהם חדשים...🤭)
אני מתה על השירים שלו.
אני חושבת שזומבי יכול להיות שיר השנה שלי. וואו אני מתה על השיר הזה!!! :love: :love: :love:
או My Only Angel?
לא יודעת. שניהם טובים
מאוד מתחברת למילים של השירים שלו באופן כללי ואיך שהוא מבטא את המשמעות שלהם נכון בשיר.
בכללי אוהבת פאנק מהסוג הזה
:love:

נערך לאחרונה ב:
האמת שפתאום אני אוחזת שכן יש לי שירים טובים מהשנה. של יאנגבלאד (כששמעתי לא אחזתי שהם חדשים...🤭)
אני מתה על השירים שלו.
אני חושבת שזומבי יכול להיות שיר השנה שלי. וואו אני מתה על השיר הזה!!! :love: :love: :love:
או My Only Angel?
לא יודעת. שניהם טובים
מאוד מתחברת למילים של השירים שלו באופן כללי ואיך שהוא מבטא את המשמעות שלהם נכון בשיר.

איכשהו נראה לי שהרבה מהמוזיקאים האהובים עליי הם בריטים...

אני מתה על השירים שלו.
או My Only Angel?
לא יודעת. שניהם טובים
בכללי אוהבת פאנק מהסוג הזה
השיר שלו Hello הוא ארוך ויכול להיות 3 שירים. כי כל חלק בשיר משהו אחר זה דיי משתנה והיו חלקים שאהבתי והיו חלקים שלא. ההתחלה והסוף אהבתי. משהו באמצע קצת הרס לי:cautious:
בכל אופן שמתי בפלייליסט כי היה לי קשה לוותר על הקטעים היפים. אולי אני אחתוך לי...

למעלה