אייל בלי קרניים
Active member
מה השיר הכי טוב שלכם מ2025?
האמת שאני פחות שומעת שירים חדשים...את שלי כבר פרסמתי. מה שלך?
יהיה נחמד אם גולשים נוספים יפרסמו כאן מצעדים שנתיים. בכל זאת זה פורום מצעדים![]()
איכשהו נראה לי שהרבה מהמוזיקאים האהובים עליי הם בריטים...האמת שפתאום אני אוחזת שכן יש לי שירים טובים מהשנה. של יאנגבלאד (כששמעתי לא אחזתי שהם חדשים...)
אני מתה על השירים שלו.
אני חושבת שזומבי יכול להיות שיר השנה שלי. וואו אני מתה על השיר הזה!!!![]()
![]()
או My Only Angel?
לא יודעת. שניהם טובים
מאוד מתחברת למילים של השירים שלו באופן כללי ואיך שהוא מבטא את המשמעות שלהם נכון בשיר.
![]()
First number one record in the USA 🇺🇸 #shorts #yungblud
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
![]()
השיר שלו Hello הוא ארוך ויכול להיות 3 שירים. כי כל חלק בשיר משהו אחר זה דיי משתנה והיו חלקים שאהבתי והיו חלקים שלא. ההתחלה והסוף אהבתי. משהו באמצע קצת הרס ליהאמת שפתאום אני אוחזת שכן יש לי שירים טובים מהשנה. של יאנגבלאד (כששמעתי לא אחזתי שהם חדשים...)
אני מתה על השירים שלו.
אני חושבת שזומבי יכול להיות שיר השנה שלי. וואו אני מתה על השיר הזה!!!![]()
![]()
או My Only Angel?
לא יודעת. שניהם טובים
מאוד מתחברת למילים של השירים שלו באופן כללי ואיך שהוא מבטא את המשמעות שלהם נכון בשיר.
בכללי אוהבת פאנק מהסוג הזה
![]()
First number one record in the USA 🇺🇸 #shorts #yungblud
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.