שיר השבוע בואו נחזור למסורת הישנה ונציין ישר של נורית, עברי אחר ולועזי.
R ravithe New member 10/10/06 #1 שיר השבוע בואו נחזור למסורת הישנה ונציין ישר של נורית, עברי אחר ולועזי.
R REDbloodedMAN New member 11/10/06 #2 יאי כן!! שיר השבוע של נורית: שיר אהבה שיר עברי אחר : שלומית אהרון - מפץ גדול שיר לועזי : ana barbara - pensando en tu amor
יאי כן!! שיר השבוע של נורית: שיר אהבה שיר עברי אחר : שלומית אהרון - מפץ גדול שיר לועזי : ana barbara - pensando en tu amor
R ravithe New member 11/10/06 #3 ושלי נורית- ציפורי הפצועה עברי אחר- דיויד ברוזה- בנהר של סיביליה לועזי- שארל אזנבור Les Comediens.
ד דג קדוש New member 11/10/06 #4 רוית, ח"ח על היוזמה להחזרת השרשור שלי: נורית - סרט כחול עברי אחר - געגוע של יהודית רביץ לועזי - Seeds of Love (שכחתי של מי)
רוית, ח"ח על היוזמה להחזרת השרשור שלי: נורית - סרט כחול עברי אחר - געגוע של יהודית רביץ לועזי - Seeds of Love (שכחתי של מי)
T tsukino New member 12/10/06 #5 עכשיו שלי נורית - אחת בינינו שמה באור עברי - ריקי גל - השמש היא האור של העולם לועזי - Ruppina - Faith
עכשיו שלי נורית - אחת בינינו שמה באור עברי - ריקי גל - השמש היא האור של העולם לועזי - Ruppina - Faith