שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

m i c k e y 15

New member
להלהלה../images/Emo210.gif

מהו שיר השבוע של סאם שלכם
in too deep
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם
Mcfly & Busted - Lola McFly- Obviously new found glory - at least i'm known for something Backstreet Boys - Just Want You To Know
מהו דיסק השבוע שלכם
של מקפליי
מהו קליפ השבוע שלכם
McFly- Obviously
מהו ציטוט השבוע שלכם
''זה נשמע לי כמו, אוי אוי אוי''..אל תשאלוו
מה עשה לכם את השבוע
אממ..התספורת שעשיתי..חח יצא יפה!

DamageChargo

New member
../images/Emo28.gifשובאפ שובאפ../images/Emo28.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? seasons in the sun מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? ravenous-arch enemy bulid god,then we'll talk-panic at the disco pharaoh-symphny x pure massacre-silverchair מהו דיסק השבוע שלכם?
מהו קליפ השבוע שלכם?
מהו ציטוט השבוע שלכם?"טייגר לילי בציפוי שוקולד" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] היום אני צופה מכות במשחק כדורסל אז בטח זה מה שיעשה לי ת'שבוע
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Road death

New member
../images/Emo199.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?-.. ממ.. מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?.. הרבה נו.. ;[ מהו דיסק השבוע שלכם?- velvet revolver- contraband מהו קליפ השבוע שלכם? - ...
מהו ציטוט השבוע שלכם?- " אם אני מפחדת ממך, אז לקחת ת'כלב?!
" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]- שהכלב שלי התעטש כל המורה שלי. זה פשוט היה מצחיק..... אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

KillER SmiLEY

New member
P-: אניאניאניאני

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? in too deep! מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?לא יודעת מהו דיסק השבוע שלכם? לא יודעת מהו קליפ השבוע שלכם? In too deep! מהו ציטוט השבוע שלכם? "הם יכולים לאנוס אחד את השני כל יום! מה הקטע שלהם" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] לצחוק על ג'ניה כי חבר שלה טס ביום האהבה! חע חע!
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

ido314

New member
../images/Emo198.gif תורי!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? הממ.. over my head מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? korn - twisted transistor nickelack - because of you (לא של קלי קאקה-סון XD) מהו דיסק השבוע שלכם? אינלי מושג מהו ציטוט השבוע שלכם? "לא נכון!! שוב??". מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אני שוב לבד בולנטיינ'ס.. לא נורא, אני יגיד שאני לא חוגג בגלל שזה חג של גויים.. XD אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם - אדון יאסר נחשב
?

tomact

New member
עונה

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? in too deep מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? יותר מידי P= מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? in too deep מהו ציטוט השבוע שלכם? תחפשו את האתר בgogol מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] שושנה דמארי מתה!!!! לא, אני לא מעריץ אותה או משהו, אבל, אני גר ברחוב בלי שם [כן, אין לי רחוב] ובקרוב יחליטו על השם. אם תסתכלו בפרטיה של שושנה דמארי בוואללה, אולי תבחינו בציטוט: "דמארי נולדה בעיר דמאר שבתימן. היא עלתה עם משפחתה לארץ בהיותה בת שנתיים והתיישבה עם משפחתה בראשון לציון." - איפה שהיא גרה בראשון, זה השטח של הרחוב שלי - אז יקראו לרחוב שלי על שמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. סירטון נחשב? http://ja.metacafe.com/watch/70688/who_is_dumber/?itemID=70688&referrerID=

אה

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Yolanda Adams- I Believe מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? the hell song- sum 41 מהו ציטוט השבוע שלכם? i'm afraid that you've become everything that you have hated מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אממ עשה...שום דבר מיוחד..אולי היציאה לצליל צעיר. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Riot Boy

New member
יו...

i believe שיר ממש יפה... יש אותו בסרט "האני"... שיר ממש ממש יפה...

למעלה