שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

la la

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? A Long December- Counting Crows כל השירים שיש בסרט של מייסין וואי...חובה על כל אחד ואחד מכם לראות את הסרט הזה חח מהו דיסק השבוע שלכם? Britney- Britney מהו קליפ השבוע שלכם? My Humps מהו ציטוט השבוע שלכם? blood is thicker than water but friendship is thicker than both. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הסופ"ש. אין ספק. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Road death

New member
חוי.

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?- pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?-ממ... הרבה. אבל הכי- IN BLOOM של נירוונה. מהו דיסק השבוע שלכם?- never mind - nirvana מהו קליפ השבוע שלכם?- nemo- nightwish מהו ציטוט השבוע שלכם?- אין. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]- ממ... כלום. O:? אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

m i c k e y 15

New member
אררר:p

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?נממ..fat lip חולה על השיר הזה מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?וואיי relient k-high of 75 the strokes-reptilia linkin park- somewhere i belong thrice- stare at the sun autopilot off-what i want yellowcard-breathing מהו דיסק השבוע שלכם? yellowcard-lights and sounds מהו קליפ השבוע שלכם? אממ..mcfly-i wanna hold u מהו ציטוט השבוע שלכם? אם תרצו אין זו אגדה- כן כן מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אממ שנפגשתי עם ידיד שלא ראיתי 3 שנים..וכמה שמחתייי אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
אאאא

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אין.. מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? ממ גם אין Oo מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? אין (וואי זה מתחיל להפחיד) מהו ציטוט השבוע שלכם? "לא אוהב של הופעות:\" "האהבות שלך לא מעניינות אותי"
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] עשה- אין. לא עשה- בוחן בהיסטוריה. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם -תום, רגע לפני שהוא נופל בדרמתיות על הריצפה-

DisturbedDoll

New member
|לא קשורה לפורום|

מהו שיר השבוע של סאם שלכם?אין.
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?The Used-Noise and Kisses Fall Out Boy-Grand Theft Autumn Fall Out Boy-Yule Shoot Your Eye Out (אני מקווה שלא טעיתי באיך שרשמתי -.-)
מהו דיסק השבוע שלכם?צרוב,heh ^^
מהו קליפ השבוע שלכם?אין.
מהו ציטוט השבוע שלכם?היו הרבה.
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]:נממממ המבחן במתמטיקה עבר! ^^
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

ido314

New member
|אני|

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? how you remind me מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? mcr - cemetry drive מהו דיסק השבוע שלכם? לא שומע יותר דיסקים, הכל במחשב
מהו קליפ השבוע שלכם? one way ticket היום ראיתי אותו שוב בטלביזיה בבורגראנץ'.. הקליפ הזה של the darkness. מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לי השבוע. מה עשה לכם את השבוע [או ההפך]? כלום. אני - שונא - תמונות - אני - חולה - על - וידאו!

tomact

New member
אני!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? יש שתיים!! אפשר שתיים?! makes no difference - לא יודע, פתאום אתמול קלטתי שהוא ממש יפה! summer - כנ"ל. מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? give mo one good reason - blink 182 a box full of sharp objects - the used she - green day מהו דיסק השבוע שלכם? הממם...all killer no filler מהו קליפ השבוע שלכם? זה לא ממש קליפ, אבל: sum41 adventures מהו ציטוט השבוע שלכם? תירס זה שן צהובה
[שובל, שנייה לפני הכנסת תירס לפה] מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] - סוף סוף בלי גשם! [היום - יום שני] , אםשר להחליק על הסקייט!!!!! אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. אני - שנייה אחרי התמונה של סתיו.

tomact

New member
הממם..

לא ניסיתי, סתם נסעתי לי לתומי, ואז חבר שלי, החליט שזה יהיה מצחיק אם ישלח את סקייטבורדו לכיווני ואז אני יתרסק על האדמה. בסוף זה באמת היה מצחיק, יש לי סירטון של זה!

DamageChargo

New member
באיחור אופנתי!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? the bitter end
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? shadows and-arch enemy accidently in love-counting crows fever for the flava-hot action cop nothing else matters-metallica crooked teeth-death cab for cutie end of all hope-nightwish כנסיית השכל-איך זה מרגיש מהו דיסק השבוע שלכם?chuck-sum41 מהו קליפ השבוע שלכם?אין מהו ציטוט השבוע שלכם?"אין לפיטר פן שם משפחה" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] החתולה שלי נירצחה
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- אממ זה היה נוח!

yuval411

New member
=]

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?t.h.t מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?nofx-the punk song מהו דיסק השבוע שלכם?ueslss id-הדיסק האחרון יש לו שם ארוך חחח(אבל יש לי אותו מקורי) מהו קליפ השבוע שלכם?אין מהו ציטוט השבוע שלכם?''תתבישו בעצכם פושטקים''

למעלה