שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Riot Boy

New member
מוהאהאהא

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? לא שומע *כופר שכמותי* מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? brand new - seventy times 7 מהו דיסק השבוע שלכם? three cheers מהו קליפ השבוע שלכם? fall out boy - grand theft autumn מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לי... מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] נסיעה היום... אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: hawthorne heights הנסגדים!!!

בנטליקע

New member
תכלס זה נהיה כמו העבודה שלך בפורום

או משו..חח מהו שיר השבוע של סאם שלכם?88 מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? the used- noise and kisses מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "אני לא מכירה מה זה"- *נאמר מפי*..עברית שפה קשה? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] שום דבר מרגש אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם LOL התמונה האחרונה לא קשורה פשוט אני נראית שם כמו ילדה מאותגרת

ט מ ר

New member
עונה..

שיר השבוע של סאם-all she's got.אם ככה כותבים את זה:) לא של סאם-מאד'ר של פינקפלויד. דיסקשבוע-רוץ ילד-כנסיית השכל. עשה את השבוע-אממ נראה לי חמישי,לחזור לראות את כולם,וגם תיקנו תמחשב אחרי חודש(!) הייתי מוסיפה תמונה אבל המחשב מפורמט. בעצם יש כאן אחת..

ט מ ר

New member
המשך..

ציטוט(כי רק עכשיו שמתי לב): תמיר‏ (‏PM‎ ‏11:27)‏ : דייייייי אני מסמיק. אם לא הייתי אתיופי הייתי אדום עכשיו חחח חח תודו שזה משעשע!

here

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? לא שמעתי השבוע :| מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? All My Lovin'- Me First and the Gimme Gimmes קאבר מרגש חושילינג מהו דיסק השבוע שלכם? ממ החדש של פול אאוט בוי (קרדיט למאי ואח שלה חעחע) מהו קליפ השבוע שלכם? ממ אין מהו ציטוט השבוע שלכם? תהיי רעה. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הכל חרא בזמן האחרון.. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

בלעכסישיציה [איך אומרים את זה?!]

נגיד ש... מילה דל שרע
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אמ. אמ. אמ. |חושב| לא יודע. מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? לא יודע. אמ. סימפל מן של שיינדאון? אמן/למעני של בית הבובות? לא יודע
קשה... קשה... מהו דיסק השבוע שלכם? של בית הבובות. מהו קליפ השבוע שלכם? ביקוז אוף יו? מהו ציטוט השבוע שלכם? "את נראית לי טרודה!... את לא צריכה להיות טרודה בגלל היקף החומר במבחן בהיסטוריה! את צריכה להיות טרודה בגלל מבחנים בתנ"ך!... החיים נראים קשים אבל הם בעצם קלים!!" [מתוך שיחה הזויה עם מנהל ביצפר...
] מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] 120 שקל בביביסיטר
[שבע שעות רצוף
] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- אוח
ההומור שלי הדרדר...
אבל היא ישבה על הכלב

בלעכסשטיצה.

(הפיצול שלי....מה את רוצה ממנה?..היא רדומה לה בשקט עכשיו..ועדיף שגם לא תיצא פתאום...)

בטלקאפ

New member
להלה

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?אין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? לא משנה:X. במת שלא משנה:$ מהו דיסק השבוע שלכם? משו של גי'מי. משו אמריקה
מהו קליפ השבוע שלכם?המ,אין. מהו ציטוט השבוע שלכם? "טחחח. אז את קקית ואני קקיס?" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] שבאתי אליו
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

DamageChargo

New member
me

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? נממ,אין לי, ריגמו אותי): מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? ~מושפעת מהשמו"צרוק~ זבל-פרח בית הבובות-סיגפו fuck police brutality-anti flag my wings-lacuna coil get free-the vains מהו דיסק השבוע שלכם? צרוב מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "שמור לברוריה" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] שמו"צרוב, היה נחמד:) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם-the blood brothers

may90

New member
חעח

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? הממ כל does this look infected מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? - useless ID- Bring Me Down מהו דיסק השבוע שלכם? does this.... מהו קליפ השבוע שלכם? - פוקימון! [זה עם אנט'וני ואיאן XD] אה ומורטל קומבט שלהם. מהו ציטוט השבוע שלכם? ילד מהכיתה מסתכל על סטיקר:"סקס + שוקולד" המורה:"סקס + שוקולד... 2 דברים טובים! ביחד? יכול להיות גם טוב" טראומה לחיים -_- *רועדת, לוקחת שמיכה ומתיישבת בפינה* מה עשה לכם את השבוע? הסופשבוע. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם - כי אני כ-ז-א-ת מקורית.

busted4ever

New member
[:

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?מיי דרקשיין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?טייסט דה פוייסון-סטורי אוף דה ייאר מהו דיסק השבוע שלכם?דאז איט לוק אינפקטד מהו קליפ השבוע שלכם?- מהו ציטוט השבוע שלכם?"מה מתחיל עם E?! אנציקלופדיה!" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]היום שיצאנו לנאפיס כולם היה כ"כ כיףףףף אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

למעלה