לא מתווכחת זה היה בהומור, כאילו
S Shani276 New member 21/8/05 #17 טובבבבבבבבב,אז אני. של הדג - שביתה לא של הדג - Hey Mama - Black Eyed Peas
F Funky Giraffe New member 21/8/05 #19 כמו שאומרים אצלינו: דבליו טי אף?!?! היי מאמא אחד השירים העלובים שלהם
ר רורי333 New member 21/8/05 #21 שלייייייייייי !! חליפות עיר של קייץ - ברי Smoothhhhhhhhhhhhhh - by Santana !!! גררררררררררר.. מוזיקה לטינית זה יאפההההה !!
שלייייייייייי !! חליפות עיר של קייץ - ברי Smoothhhhhhhhhhhhhh - by Santana !!! גררררררררררר.. מוזיקה לטינית זה יאפההההה !!
א אוהבת את אסי New member 21/8/05 #25 מוזיקה ללב היא חודרת... הדגים-רק פה,נטחון וייטחן עוד קצת. בכללי- אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר common &mary j blige-come close to me kanye west-get 'em high bob marley-jammin
מוזיקה ללב היא חודרת... הדגים-רק פה,נטחון וייטחן עוד קצת. בכללי- אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר common &mary j blige-come close to me kanye west-get 'em high bob marley-jammin
S super music1 New member 21/8/05 #26 אאא של הדג-ג'רוזים,לגמרי לא של הדג- יש כמה,אז ככה: סאב,בצל,שי 360,כלא 6 וצ'ולו-ישראל בוסקילז והצל-המועדון אמינם-ass like that אמינם-without me
אאא של הדג-ג'רוזים,לגמרי לא של הדג- יש כמה,אז ככה: סאב,בצל,שי 360,כלא 6 וצ'ולו-ישראל בוסקילז והצל-המועדון אמינם-ass like that אמינם-without me
F Funky Giraffe New member 21/8/05 #31 ביט ממוחזר וגרוע כמו כל הדיסק של שי איפה הימים שסאב היה מתאבד על הקלידים באור מציון? :\
S super music1 New member 22/8/05 #36 אני באמת צריכה לקנות את האור מציון :/ שמעתי אותו אצל חברה שלי ואין אבאמת צריכה לקנות אותו עזוב'תך שי,אתה יודע מה השיר הכי טוב בתאקט אולסטאר? בבי בבי פחחחח
אני באמת צריכה לקנות את האור מציון :/ שמעתי אותו אצל חברה שלי ואין אבאמת צריכה לקנות אותו עזוב'תך שי,אתה יודע מה השיר הכי טוב בתאקט אולסטאר? בבי בבי פחחחח
י י ר ד נ י New member 21/8/05 #30 אממ של הדג: מה נעשה לא של הדג: כל הדיסק של פאנסט והדמעות של לילי-ברי סחרוף
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 21/8/05 #34 שלי... אמ... של הדגים שלום סלאם פיס... לא יודעת למה יצא לי לשמוע אותו כל כך הרבה השבוע... ולא של הדגים קאם אנד ג'וין מי של פאנקנשטיין!!! אוהבת אותם :]
שלי... אמ... של הדגים שלום סלאם פיס... לא יודעת למה יצא לי לשמוע אותו כל כך הרבה השבוע... ולא של הדגים קאם אנד ג'וין מי של פאנקנשטיין!!! אוהבת אותם :]