שיר השבוע

שיר השבוע

מה היה שיר השבוע שלכם? שלי: של ברי-על מנת לפייס את המתעצבנים משבוע שעבר-הנה בא השקט. ביצוע ענק ביותר בהופעה ביום חמישי, פתיחה מצוינת להופעה מצוינת. התאהבתי בשיר. לא של ברי-עיישה-נדמה לי של שלומי שבת. כי חרשנו אותו טילים בימי עבודה בצופים. אגב, איזה קטע שהמחזיקה בזכויות היוצרים של הפינה בדיוק הצטרפה לפורום...

שיר השבוע שלי ../images/Emo26.gif

של ברי
הביצוע של אין קץ לילדות היה פשוט מהמם השבוע
ושקיעתה של הזריחה.ץ
(אז נכון, זה פורטיסחרוף אבל נו..
) לא של ברי
מחוץ לתחרות- אביב גפן.

Crazy Diamond85

New member
שלי...

של ברי - אמונה עיוורת לא של ברי - שיר הנושא מתוך רקוויאם לחלום

israel1986

New member
שלי

ברי - אינני אוהב אותה דן תורן - העולם השטוח, שיר מוזר ומגניב ("העולם השטוח, מה שבטוח - סופרקליפריג'יליסטיקאקספיאלידושס").

parnar

New member
שלי

nouvelle vague - in a manner of speaking ואיזה קטע שאני שאלתי את הפינה הזו למקום אחר

Keitarou

New member
הוהוהו~

של ברי - הנה בא השקט... בהחלט ביצוע מעולה בהופעה....=) לא של ברי - baiser - flora להקה יפאנית... שיר נורא קליט ומגניף... מומלץ לכל מי שיצליח להשיג אותו... ^^

Ne§t£A Gi®L

New member
הממ../images/Emo108.gif

של ברי-אין קץ לילדות. זה השיר שלי ושל החבר שלי [לשעבר], והחוויה של להיות יחד בהופעה בשיר הזה, ללא ספק, גרמה לשנינו לחשוב מחדש. לא של ברי- היום שלנו של אינפקציה. כי פשוט גורם לי לחייך, ושוב, זה סוגשל שיר של שנינו.

טוב,אני.:)|ג'ירפה|

ברי-ככה זה. לא ברי-חח "הניידים עוברים מיד ליד,ומי שמפספס יוצא מיד." זה בדר"F אבנים,אבל לא היה לנו כוח לקום להביא אבנים,אז ישבנו ושיחקנו עם פלאפונים.:)עדה 22 כבוד.

למעלה