שיר השבוע

שיר השבוע

אז מהו שיר השבוע שלכם? שלי: של ברי- טוב ברי הוא רק חמישית מהשיר הזה, NEW CLEAR TWIST של MINIMAL COMPACT שאני מנסה למצוא נואשות את המילים שלו בשביל פינת הניתוחים(אהמ.. אם אתם יודעים איפה אפשר למצוא מילים של שירים של מינימל תודיעו! באינטרנט אני מוצא כל פעם מילים לאותם 7 שירים) לא של ברי-אלג'יר-נאמנות ותשוקה. איזה שיר מדהים! עשר דקות של תענוג

השירים שלי:

של ברי- רגעים בגירסה האקוסטית.. סתם כי הוא נחמד. לא של ברי- מה שעובר עליי-איפה הילד.

ענת1986

New member
פעם ראשונה שלי

של ברי- "בואי הביתה" מדיסק ההופעה. ביצוע מושלם, מזכיר לי תמיד את ההופעות הטובות שהייתי בהן עד כה וחוויות מהן... לא של ברי- השיר פתיחה של "הבורגנים". צרפתית עושה לי את זה. ניסיתי ללמוד פעם, השקעתי 100 ש"ח בספר וקלטת ולא ממש הלך.. אני חייבת לחזור לזה!!

טלולית1

New member
זאת גם פעם ראשונה שלי!...חח../images/Emo13.gif

שיר של ברי-לב שלם,לא שמעתי אותו הרבה זמן והשבוע הזה שמעתי אותו כל הזמן בלי הפסקה! לא שיר של ברי- red hot chili peppers-road trippin שיר מקסים,ולהקה מדהימה

aborting aborting

איך אפשר להשוות את NEW CLEAR TWIST ללב שלם בגירסאת אנסמבל היונה, זה השיר של ברי שעשה לי את השבוע

T S F1

New member
תורי..

שיר של ברי-מנהרת הזמן והשומר של הגן.. יש לי חשק עז לשמוע אותם בהופעה שיר לא של ברי: alice cooper - poison

Minimal Affair

New member
______

New Clear Twist Probability is a blacknaked hole You live like a mole, like a Japanese fish half alive and cold A chat with a rat who chat with a cat 'bout shelter for all Bought and sold the New Clear Twist Ode to the bones the bones that persist Explore exist Sing…sing… Chorus: Hello Maker have you heard the news? No one wants to hear it your distorted views In another second what I'm going to do Use my little finger blow away the fuse 2x I’ve seen the clouds blow I’ve seen the clouds blow away Visibility is… Watch! Watch! Watch now Climbing the wall but I’d rather be here than nowhere at all Chicken skin, know what I mean, act act All right some light New Clear Twist You can’t resist Ode to the bones the bones that persist New Clear Twist Chorus: Hello Maker…​

Minimal Affair

New member
הגבתי במשתמש אחר שלי.

Returning Wheel זה דרעק, תרכוש אלבומי סטודיו רגילים (עסק לא זול, אכן) יש באלבומים הרגילים חוברת שכוללת מילים.

האמת היא

שחיפשתי של מינימל, רק התו השמיני הודיעו לי שפעם היו להם, והיום אין, השאר דפקו לי מבט מוזר...

Minimal Affair

New member
תחפש בטאוור רקורדס, וחנויות צליל.

אמור להיות להם. (כל אלבום בסביבות ה 100-90-80)

Minimal Affair

New member
לא.. אתה לא.

כולם מתלהבים מהתו השמיני, בסדר, אנחנו יודעים שאפשר להשיג בתו השמיני דיסקים זולים, בסדר. "אני יכול להזמין זונה שוודית בתו השמיני בחצי המחיר". טוב, הבנו, לא צריך לתקוע את זה בכל הודעה שמדברים על דיסקים. אתה לא תשיג בתו השמיני, וגם סביר שגם בגלל זה אין אלבומים רגילים שלהם שם, בגלל שהאלבומים האלה מיוצרים בבלגיה ע"י הלייבל של מינימל "Crammed" וזה מיובא במיוחד לארץ, לכן גם המחירים גבוהים. יומטוב, שבוע טוב.

למעלה