~~~*~*שיר השבוע~*~**~

~~~*~*שיר השבוע~*~**~

לכל החדשים חדשות הסבר קצר: בוחרים שיר שחרשתם עליו השבוע ואמפ זהו חיחי לא חייב של אמינם.. סתם כל שיר שבא לכם.. אני- jay z & linkin park -encore/numb שיר מטורףףףף בכלל כל הפרוייקט הזה ענק

Envenom

New member
וואו שחכתי מקיומה של הפינה הזאת ../images/Emo12.gif

אממ אני חרשתי על Rain Man של אמינם, זה שיר פשוט אדיר
You find me offensive, I find you offensive.. shit, this is the same verse I just did this When am I gonna come to my good senses? probably the day bush comes to my defences My spider-senses tell that spiderman is nearby and my plan is to get him next and open up a whoopass canister <snore> God damnit Dre where's the god damn beat השיר זה זה הדבר הכי מצחיק שאמ כתב אי פעם

חחח כן גם אני שחכתי ממנה..

אבל עכשיו נזכרתי אז כל יום שיש אני<ישתדל> לפתוח וכן ראינ מאן מצחיק! אבל יש יותר מצחיקים לדעתי.

Swid666

New member
יש לי 2

הראשון זה like toy soldiers שאני פשוט חולה עליו והשני זה stan (אין מה לעשות, חולה על השיר הזה כבר הרבה שנים
)

angela12

New member
אני פשוט אוהבת את השיר הזה

ושימשהו יגיד אחרת...evil deeds לא יודעת מה יש לי איתו..לא יכולה להפסיק לשמוע אותו.. ועוד שיר שלא קשור לאמינם smells like teen spirit של נירוונה, שיר ישן, אני יודעת...אבל מה לעשות...אני אוהבת אותו

bLAck hALo

New member
קורט../images/Emo7.gif

יש לי את ההופעה האקוסטית שלהם והיא כל כך מתאימה לחורףףףףףףףףף!!! פאק. כל חורף בתקופה הזאת אני חורשת עליה..

angela12

New member
כן, קורט../images/Emo7.gif

יש לי רק חלק מההופעה האקוסטית של come as you are שיר מהמם כמו כל השירים של נירוונה
נמחקו לי כל השירים...לפחות זה נשאר וכמה הופעות ושירים אחרים גם הקליפ של smells like teen spirit שרד, תודה לאל

bLAck hALo

New member
....

יש לי את כל האלבומים שלהם (מקורי כמובן)
אוך, הגעגוע... כל שיר שלהם טוב יותר מהשני!

angela12

New member
ברור שמקורי...

אוי קורט...למה הוא היה חייב לעשות את זה לעצמו? כל פעם שאני קוראת ליריקס של כל אחד מהשירים שלהם, אני פשוט לא מאמינה עד כמה בנאדם יכול להיות מוכשר... ואגב דיסקים, הוא צייר את כל העטיפות...מוכשר עד כאב..

bLAck hALo

New member
נמנ

סוף סוףףףףףףףףףףףףףףף!!! המחשב תוקן והוא כמו חדש=] אז אני חורשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת<!!> על האלבום.. אלבום ענקק!!! ועכשיו אפשר גם להיות יותר בפוקוס ששומעים אותו ובכלל אני שומעת שירים שמתאימים לחורף

למעלה