*שיר
ע ערן1987 New member 11/9/04 #1 שיר השבוע! קדימה,you know the rules לי השבוע לא יצא יותר מדי לשמוע שירים השבוע,אבל ממה ששמעתי אז Oceania של ביורק
שיר השבוע! קדימה,you know the rules לי השבוע לא יצא יותר מדי לשמוע שירים השבוע,אבל ממה ששמעתי אז Oceania של ביורק
M Michal Bloom New member 11/9/04 #2 ../images/Emo141.gifשיא השבוע שלי../images/Emo26.gif שיר שכ"כ ריגש אותי{על המלחמה בעירק או משו } שיר מהמם שחוווווובה לשמוע Lee Ryan - Stand Up As People
../images/Emo141.gifשיא השבוע שלי../images/Emo26.gif שיר שכ"כ ריגש אותי{על המלחמה בעירק או משו } שיר מהמם שחוווווובה לשמוע Lee Ryan - Stand Up As People
A Ambra New member 11/9/04 #6 me אני לא יכולה להפסיק לשמוע את wild orchid-at night i pray פשוט לא יכולה..
• •°•LaLa•°• New member 11/9/04 #11 ../images/Emo39.gif טוב נו...הבנתי בעצמי... אני התמכרתי ל- jojo- leave אני יודעת שזה ישן..אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע..חחח
../images/Emo39.gif טוב נו...הבנתי בעצמי... אני התמכרתי ל- jojo- leave אני יודעת שזה ישן..אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע..חחח
H hadasrulez New member 11/9/04 #10 2 שירים ../images/Emo13.gif Simple plan- welcome to my life good charlotte- predictable
D dilan angel New member 11/9/04 #12 ../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif אמממממ חרשתי על להיטים של אן סינק ועל tilt ya head back אני מכורה
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif אמממממ חרשתי על להיטים של אן סינק ועל tilt ya head back אני מכורה
D DAN1EL New member 11/9/04 #13 שניים ../images/Emo9.gif שרונה ודניאלה - בייבי ופשוט חרשתייייי על TYHB של כריסטינה ונלי.
F flowers girl New member 11/9/04 #30 אאאאאאאאא../images/Emo99.gif שיר פשוט מושלם אאא... יש לי אותו בפסקול של סיפור אהבה בלתי נשכח