~**~~*~*שיר השבוע~*~*~*~

~**~~*~*שיר השבוע~*~*~*~

שיר שחרשתם השבוע בקיצור.. אין לי כח... חיחי אני מתחילה לזלזל.. אממ אני חזרתי לשירים ישנים חרשתי על im real של ג'א רול וג'ניפר..עוד פעם.. חח אני לא מפסיקה שלמוע אותו (דרך אגב אני מתחילה לאהוב את ג'א רול יותר מידי..!) ואת satisfy you של פי דידי ואר קלי..! וbad boys for life גם של פאפי וכל הפמיליה... וכל הדיסק של קניה.. אבל עליו אני חורשת כל הזמן אז זה לא נקרא...

bLAck hALo

New member
כלא 6- כל האלבוווווווווווווווווווום

חרושששששששששששששששש!! מזה חרווווווש!!!!! חרשתי עליו ואני עדין חורשת בלי סוףףףף... המערכת עצמה כבר יודעת את השירים בע"פ נראה לי..... חח אחותי פתאום באה לי ביציאה והתחליה לראפרפ לה איזה שיר שלהם! ואין לה מושג מי הם או מה הם או השיר..

חחחח הילה אל תגזימי אחרכך ימאס

לך מהשירים..! ואממ תסבירי לי רגע מה נסגר שם עם הצל ומישו בכלא שש ירו בו או משו? אני מה זה לא מבינה מה נסגר וכולם מדברים על זה.. אז תסבירי לי מה קרה...

אמממממממממ ../images/Emo19.gif

חרשתי על האלבום של מארון 5! דיסק גדול

k k1

New member
לי יש שניים

lets get it started של הבלאק אייד פיז!! אבל נכון שההתחלה של השיר הזה הוא בדיוקקקקקקקקק כמו ההתחלה של fallin של אלישיה קיז?!? ואני מתההההההה על הסולנית שלהם! וגם-when i remember when של פייב

לא שמתי לב שההתחלה כמו של המלכה..

הסולנית? פרג'י? אויי היא כזאת כוסית! מה זה הדבר הזה? חח חברה שלי נהיית לסבית עלייה! אבל אני לא אוהבת אותה מה לי ולה? חחח היא בכלל לא שרה בשירים שלהם רק מתלווה לכל מיני בתים.. חוץ מאיזה שיר או שתיים לא שמעתי אותה בכלל.. ואם מדברים עליהם!!!!!!!!!!! נכון הלבן הזה ששם?! אני פשוט לא יכולה לראות אותו הוא פשוט יצור!! מה זה הדבר הזה? תסתכלו בישר היי מאמא אז הוא אומר "קמון דו איט דו איט" זה המראה הכי מכוער שראיתי.. פשוט עקום אתם חייבים לראות.. חחח הגזמתי.. אבל הייתי חייבת לשתף אותכם ומה את השיר הזה של פייב אני בכלל לא מכירה.... לא שאני מכירה שירים שלהם חוץ מהסינגלים אבל לא משנה.. ותגידי קרין איך קוראים לשיר כזה שקט של פייב הם בתוך בית נטוש כזה או משו וסקוט צורח שם באמצע השיר? חח זה הכי טוב שאני יכולה לתאר אז זה...

k k1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די עדי אני לא יכולה איתךךך!! את קורעת אותי!!!! חחחחח כל מה שאמרת על זה מהבלאק אייד פיז..קרועההההההה! הראיתי לאחותי,אפילו היא נקרעה ממךךךךךך!! חחחחחח חולההההההה עלייךךךךךךך!!
והוא מכוער ברמות אבל טוב שלא עשית אותו מפלצתתת ותשימי לב-ההתחלה ממש דומהההההה!! וזה שיר שקט שלהם שלא נכנס לדיסק,זה בי סייד כזה.. ולשיר שאת רוצה קוראים until the time is through

angela12

New member
השיר שאני חורשת עליו

כבר חודש הוא this love של מארון 5 הוא פשוט לא נמאס! ובכלל, אתם יודעים שהדיסק של מארון (songs about jane) הוא מ-2003 ורק אחרי שיצא הסינגל this love הדיסק נמכר בכמויות מטורפות! אני יודעת שלא כתבתי בפורום כבר שנים, אבל אני חוזרת עכשיו, אם אתם אוהבים את זה או לא!

k k1

New member
../images/Emo99.gifשיר טובבבבבבב

וחחחחחחח למה שלא נאהב?! בכיףףףףףףף!! וולקאם באק בובה!

שיר יפה אבל נמאס ממנו כבר ישן ביותר

זה שיר כזה שאי אפשר לדמוע יותר מידי כמו כל שירי הפופ הקלילים.. אבל השיר מאוד יפה! מה היית בפורום לפני? לא ידעתי! אבל ברוכה השבה(שווה) ואנחנו אוהבים אנשים חדשים!

למעלה