שיר השבוע!

שיר השבוע!

כל אחד רושם שיר שהוא שמע הרבה השבוע או שהוא סתם אוהב ורוצה להגיד אותו.. לא חייב ליהיות של אמינם.... אממ אני חרשתי על how come בצורה מפחידה ואממ על הדיסק של אבריל כולוווו.. אממ גם את i dont wanna know של מריו ופאפי שמעתי הרבה אה ועל im real remix של ג'ניפר וג'ה רול.. לא יודעת איך הגעתי אליו... חחח אבל שמעתי אותו הרבה השבוע אמממ זהו נראה לי...

k k1

New member
טוב שאין לך 2897582797834 שירים!!

חחחחחחח סתם בכיף... שלי outkast-roses גם הקליפ חמוד.. my all של מאריה..ישן ישן אבל מדהיםםםםםםםם!! הוא בריפיט אצלי איזה 3 ימים!! ואני גם צורחת איתה ביחד!

מה אני שומעת מלא שיריםםםם..!

איייייי רוסס זה השיר שאני ולילוש אמרנו לך להורידדדדד!! קרוליייייןןןן חחחח אנדריי הזה הורג אותי ואני שונאתתת את ביג בוי! חחח קיק הרגת אותי עכשיו עם מאריה..

lony21

New member
הדיסק של כלא 6!!!!

אתמול קניתי ולא הפסקתי לשמועעעעע אחד החזקיםםםםםםםם דיסק בן אלף זונות!!!! מי שלא קנה ויש לו כבוד למוזיקה ישראלית אז אל תצרבו! תקנו זה חשוב

k k1

New member
אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

בהלםםםםםםםםםםםםםםם אני אשכרה יושבת שעה ככה
אמאלההההההההההההה איזה בן אדם דפוקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!! הוא וכל שאר האנשים שהיו שם ולא עשו כלום!!!!!!!!!

את בהלם?!

ג'יגה הקטן שלי.! הוא הכי לא נראה כזה.. בהתחלה חשבתי זה בצחוק אבל ממש הוא הרביץ לה מה זה!?!? אין אין בחיים לא הייתי מאמינה עליו!!!!!

k k1

New member
בן אדם דפוקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לגמרי!!!!!!!!!!!! אבל לא הבנתי למה הוא הרביץ לה..מי זאת היתה?

גם אני לא... לא קראתי תכתבה שם..

אני עוד מעט יקרא.. הייתי בהלםםם מזה שלא קראתיי תככתבה..

k k1

New member
אני קראתי אבל לא הבנתי

אבל אני אף פעם לא מבינה..

חח אני יקרא עוד מעט נראה מה קרה

שם.. אם אני יבין. גם.. חח מקסימום נחכה לאנשים חכמים יותר שיגיעו.

למעלה