שיר השבוע:

inbal287

New member
שיר השבוע:

אז ככה,
ספרו על איזה שיר של הבנות חרשתן בשבוע האחרון..
עם איזה שיר הזדהיתם השבוע <לא חייב של הבנות
>?
הוסיפו קישור<!!
> למילות השירים.
צרפו תמונה שמתאימה למצב הרוח שלכם או לשיר שבחרתם

H E L L O111

New member
הו../images/Emo70.gif

המגישה שלנו חזרה....
טוב אז ככה: שיר של הבנות: טוב נדלקתי על השיר מהדיסקומאניה, Im every woman איזה שיר הזדהתי איתו..המ, אולי boogie down love של הבנות הוא מקפיץ ביותר ויש שורה בשיר: I wanna be dancing Too cool for school והשורה הזו דיי מזכירה לי את החופש הגדול...
טוב ממילא לא תבינו
קישור: boogie את של Im every woman התעצלתי לחפש...
ותמונה של שריל ... בגלל היום הולדת...

aloudy

New member
me

של הבנות - the show אני לא יודע מתי כבר הוא ייצא לי מהראש, אני יותר מידי מוצא את עצמי מפזם אותי להנאתי... לא הזדהתי לאף שיר, אני בד"כ שומע שירים לפי מצב רוח אז נגיד שthe show שיקף את השבוע שלי בגלל העליזות שבו.. מילים לשיר: http://www.azlyrics.com/lyrics/girlsaloud/theshow.html

sapir aloud555

New member
mmmm

טוב, של האלאודס עדיין נשאר דה שואו, אבל היום שמעתי את SOTU שוב וזה הזכיר לי את הזמן לפני שנה [בערך...] אז אני מחשיבה את SOTU לשיר השבוע שלי כי פשוט הזנחתי את כל השירים לאחרונה וכשאני שומעת עכשיו את SOTU שוב אני לא מאמינה שלא הקשבתי לו [בערך] יותר מכמה שבועות!! פשוט אכזרי מצידי! [אני לא צוחקת...!!!] שיר שהזדהתי? לא הדהתי לאפחד אבל שמעתי לאחרונה שירים של פיקס והובסטנק. קישור. תמונה ~~~>

necky

New member
שלייייייי

לא חרשתי על אף שיר של הבנות השבוע שיר השבוע שלי הוא של בלו back some day

טוב.....

*שיר חרוש שנהנת לשמוע, אחחח איזה קול יש לשדרן חחח "כריס מודל שואו: The Show n SOTU **שיר אשר הזדהתי עימו: If Your'e Not The One <DANIEL BEDINGFIELD DAA> ***תמונה שמתאימה למצב רוח שלי: מצב רוח חרא=
אין לי כוח להוסיף לינק.....

למעלה