שיר השבוע

זה שיר השבוע מח שמך ללללללללללללללל

אהבה אחת חיפשתי ועדיין לא מצאתי בלילות לבד בכיתי לאלוקים מתי אצא מהמשבר שכל יום אותי שובר אנא אלוהיי תמצא לי נחמה הולך בודד כמו זאב ובתוכי הלב כואב ושואל מתי אמצא לי אהבה פזמון:חי אני כמו זאב בודד ברחובות לבד אני נודד אלוהים אני כל כך פוחד נחמה שלח שאתעודד תפילה אני נושא כל יום לאלוקיי שם במרום אנא ממך הגשם נא לי את החלום נמאס לי כבר מהבדידות עדיף היה לי כבר למות איך אוכל לחיות בלי אהבה הולך בודד כמו זאב ובתוכי כולי רועד ושואל מתי אמצא לי אהבה פזמון:חי אני כמו זאב בודד...... טוב נו זה מילים שלי
לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

סליחה זה שיר השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאני איתך אל ארץ חלום שאני איתך אל כוכבי מרום כי רק לצידך מצאתי מקום להיות בטוחה לילה וגם יום הביטי אלי אני כל חיי בשבילך אביא לך שלווה וחום אהבה לליבך בטוב וברע תמיד אהיה לצידך כי את האחת ואין יקרה לי ממך אביר נעורי אני כל חיי בשבילך מצאתי שלווה וחום אהבה בליבך בטוב וברע תמיד אהיה לצידך אתה האחד ואין עוד יקר לי ממך את תמיד היית בחלומותי את תמיד היית אהבת חיי חבקי אותי בואי נא אלי היי שלי עד אחרון ימי הביטי אלי אני כל חיי בשבילך אביא לך שלווה וחם אהבה לליבך בטוב וברע תמיד אהיה לצידך כי את האחת ואין יקרה לי ממך אביר נעורי אני כל חיי בשבילך מצאתי שלווה וחום אהבה בליבך בטוב וברע תמיד אהיה לצידך אתה האחד ואין עוד יקר לי ממך הביטי אלי אני כל חיי בשבילך אביא לך שלווה וחם אהבה לליבך בטוב וברע תמיד אהיה לצידך כי את האחת ואין יקרה לי ממך אביר נעורי אני כל חיי בשבילך מצאתי שלווה וחום אהבה בליבך בטוב וברע תמיד אהיה לצידך אתה האחד ואין עוד יקר לי ממך

למעלה