שיר השבוע....

שיר השבוע....

והשבוע - סליחות
קישור למילים - http://www.shiron.net/songView.aspx?song_id=2413&singer_id=462&song_title=3a255
מה דעתכם על השיר?
מה השורה/הבית שאתם אוהבים?
מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים?
האם הייתם משנים את שם השיר?
מה אומר לכם השיר?
איפה שמעתם אותו לראשונה?
איפה אתם אוהבים לשמוע אותו?
איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
צרפו תמונה המתארת את השיר/חלק מבית/משפט.
דרגו את השיר, בסולם שבין 1 ל-10:

PianoGirl20

New member
להראות לו בחושך את כל הדברים....

מה דעתכם על השיר? שיר מאוד יפה, מילים עצובות וגם מרגשות. מה השורה/הבית שאתם אוהבים? "באת אלי את עיני לפקוח, וגופך לי מבט וחלון וראי, באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים. ולמדתי: שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דבק ואורן הוא ניחוח לילו של הגוף." מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? "אם היו עינויים - הם הפליגו אליך מפרשי הלבן אל האופל שלך תנני ללכת תנני ללכת לכרוע על חוף הסליחה". הבית הזה לא כל כך מובן לי, אבל משהו עם העינויים לא נשמע לי טוב כל כך... האם הייתם משנים את שם השיר? אולי, לשם עם משמעות יותר רומנטית או ארוטית. מה אומר לכם השיר? השיר הוא שיר אהבה מאוד אירוטי. לפי דעתי השיר מדבר על עשיית אהבה בפעם הראשונה, מנקודת מבטה של האשה. איפה שמעתם אותו לראשונה? מזמן.. לא זוכרת באיזו סיטואציה. איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? לא כל כך משנה לי. איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין. צרפו תמונה המתארת את השיר/חלק מבית/משפט. לא מצאתי את התמונה שחיפשתי..אז שמתי משהו שנראה לי פחות או יותר מתאים. דרגו את השיר, בסולם שבין 1 ל-10: 9

PianoGirl20

New member
איזה קטע,

ראיתי את הביצוע שהעלית, ואחרי זה ראיתי את הסרטון האחרון של 'לקחת את ידי בידך' שהעלתה כאן מישהי מהפורום שהייתה בהופעה האחרונה, ואני חייבת להגיד שלמרות שיהודית מאוד יפה ושרה מאוד יפה ב'סליחות', היא הרבה יותר מרגשת ומעניינת בביצועים שלה היום. אין מה להשוות בכלל. יכולות הביצוע שלה כל כך השתכללו והיא יודעת כל כך איך לרגש ולעניין את הקהל...אין לי מילים. אני פשוט שמחה שהיא כזאת ושהיא הגיעה למעמד שלה היום. מגיע לה. :)

למעלה