שיר השבוע:Would not come

Jagged chaos

New member
שיר השבוע:Would not come../images/Emo83.gif

שם: Would not come אלבום: Supposed former infatuation junkie שנה:1998
ע ו ב ד ו ת:
#1- מה בדיוק 'לא היה מגיע'
יש שאומרים האושר, יש שאומרים השלווה, יש אומרים שהיצרתיות לכתוב. לפי הקטע הזה, אפשר להבין שכל מה שהיא רוצה שיגיע זה החיים כחיי יומיום נורמטיבים וכל מה שהיא היתה לפני ה-Jagged little pill.
#2 - הבתים מעבירים ביקורת צינית מהניסיון שלה על איך ולמה צריך לשאוף בחברה חומרנית- כסף, תהילה, מעמד.
#3- הפעם האחרונה שאלאניס ביצעה את would not come בהופעה היתה ב-19 ליולי 2000 (קיסריה, ישראל)
#4- בהופעות, היא לא עושה את הצחוק בהתחלה
#5- שיר נוסף שהצחוק הוא חלק מוקלט - ironic
#6- עד 1996, אלאניס היתה עושה את הצחוק באיירוניק בהופעות
#7- Eight easy steps משתמש באותו רעיון, ונשמע גרסת so called chaos לשיר..
#8- השיא בחוסר יצרתיות בא שאלאניס אומרת ב-would not come: If I am hardened, no fear of further abandonment וב-Eight easy steps זה נאמר How to stay paralyzed by fear of abandonment
#9- בביצוע לייב הראשון לשיר, באוקטובר 1998 בסאן פרנסיסקו, היא לא ידעה לשיר את השיר, משפטים שלמים היא החסירה, את המשפט הזה - If I am quick-witted I will tentatively be heard" היא המציאה, והיא שרה פעמיים את הפזמון הראשון (אז הפזמון השני עם הוודקה והאורגזמה היא שכחה
)
#10- i would throw a party still it would not come, התאוריה של ה'דבר שלא מגיע' זה היצרתיות כתיבה הופך להיות מופרך לפי המשפט הזה, כשאלאניס עשתה מסיבה, היא כלאה את עצמה בארונות וכתבה את that i would be good
#11- I would starve myself and still it would not come, בצעירותה, היא היתה אנורקסית ובולימית, היא ספרה פעם בתקופת הנעורים שלה היא היתה רק שותה מים וקפה במשך ימים. היא מדברת על ההפרעות אכילה שלה ב-These R the thoughts וב-hands clean (i might wanna marrie you one day if you watch that weight and keep your firm body)
#12- if I am masculine I will be taken more seriously. רק ב-2004 אלאניס חשפה בגאווה כמה היא מרגישה 100% נשית. היא אומרת שמה שהשפיע אליה להיות תום-בוי אלו שני האחים שלה.
#13- I would drink vodka and still it would not come. זה מה שקרה בפעם האחרונה שאלאניס היתה קשורה לוודקה
- (
בוסה לפה של שרון אוסברון)
אלאניס אמרה עליו... ( "revelations based on what happened in the past three years in particular. fame, money, "status"...constantly feeling that i had to look outside of myself to see who i was and to feel bliss. having to "achieve," run, grasp or "become" something other than what i was in order to be worthy/accepted. putting it down on paper made me realize the disservice i was doing to my true self and how transparent and unfulfilling it can be to put all my happiness in the hands of external brass rings
ש א ל ו ת-
מה השורה האהובה\\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?
WOULD NOT COME
מילים: אלאניס מוריסט לחן: אלאניס מוריסט וגלן באלרד הפקה: גלן באלרד ואלאניס מוריסט if I make a lot of tinsel then people will want to if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe i'll feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect i would throw a party still it would not come i would bike run swim and still it would not come i'd go traveling and still it would not come I would starve myself and still it would not come if I am masculine I will be taken more seriously if I take a break it would make me irresponsible if i'm elusive I will surely be sought after often if I need assistance then I must be incapable i'd be filthy rich and still it would not come I would seduce them and still it would not come I would drink vodka and still it would not come i'd have an orgasm and still it wouldn't come if I accumulate knowledge i'll be impenetrable if I am aloof no one will know when they strike a nerve if I keep my mouth shut the boat will not have to be rocked if I am vulnerable I will be trampled upon i would go shopping and still it would not come i'd leave the country and still it would not come i would scream and rebel still it would not come i would stuff my face and still it would not come i'd be productive and still it would not come i'd be celebrated still it would not come i'd the the hero and still it would not come i'd renunciate and still it would not come

Jagged chaos

New member
פירוש; would not come

סאמק כמה השתמשתי במיליון
... בגדול, הבתים - הדרכים הקונפורמיסטיות להיות אדם טוב. הפזמון - הדרכים לנסות להיות בנאדם טוב. הרעיון - דרך השלילה והציניות שהדרכים הרוחניות-אישיות מביאות את ההערכה העצמית שצריך....
אם איהיה צעקנית כך גם אנשים ירצו כמה משפיע הכוח שיש לאדם עם סטאטוס סלבריטאי עשיר.. להיות פרובקטיבי, צעקני שמושך תשומת לב; זו הדרך כביכול. אם אהפוך לקשוחה חסרת פחד מנטישה אם אני מפורסמת, ארגיש טוב יותר בעור הזה אם אני מתורבתת, מילותיי איכשהו יקבלו יותר כבוד אעשה מסיבה, ובכל זאת, זה לא יבוא - סיפוק חברתי ארכב ארוץ אשחה, ובכל זאת, זה לא יבוא- סיפוק מנטלי - תרפיה אטייל, ובכל זאת, זה לא יבוא- הרעיון הזה יחזור בשיר. זה מרמז על שהשיר נכתב לפניי thank u, ברגע שאלאניס טיילה לה בעולם בהודו וקובה היא מצאה את השלווה שלה. ארעיב את עצמי, ובכל זאת, זה לא יבוא
שני, בניגוד לראשון, מבינים יותר שהשיר הוא יותר אישי-אוטוביוגרפי ולא מן למידה חברתית פסולה וכל הלבטים שהיו לה בגלל ההשפעה שהיתה לה כמפורסמת וגרמו לה להיות צבועה לעצמה. One יכול להיות שיר המשך לזה, ואולי זה שהם אחד-אחרי השני מדגיש את זה. אם איהיה זכרית, אלקח ברצינות רבה יותר - וזה מסביר את האופי טום-בוי שלה עד תקופה מסוימת. אם אקח הפסקה, זה יהפוך אותי לחסרת אחריות אם אברח יותר, כך יותר אחפשו אותי אם אני זקוקה לעזרה, אני בטח נטולת כישרון גם אם איהיה עשירה-קורחת, בכל זאת, זה לא יבוא אפתה אותם, בכל זאת, זה לא יבוא אשתה וודקה, בכל זאת, זה לא יבוא אקבל אורגזמה, בכל זאת, זה לא יבוא
...

Jagged chaos

New member
פירוש שני; would not come

אם איהיה חכמה יותר, איהיה בלתי חדירה אם אני לא ידידותית, אף אחד לא יידע מתי יסתערו בחוצפה - אנשים לא חברמניים נתפסים כמתנשאים וקרים... אם אסתום ת'פה לא תצטרך להיות מזועזעת - גישה חברתית נוספת שמגבילה את האדם להגיד את דעתו לגבי מוסכמות חברתית מסוימת. משווה את זה לילד שצעק "המלך ערום...
"..
אם אני חלשה, ארמס
אעשה שופינג, ובכל זאת, זה לא יבוא אעזוב את המדינה, ובכל זאת, זה לא יבוא אצרח ואמרוד, ובכל זאת, זה לא יבוא אפחלץ אץ פניי, ובכל זאת, זה לא יבוא - להיות מלאכותית, פלסטית..היא תיהיה שם אבל לא תראה נוכחות, חוזר על הרעיון של ה"לסתום ת'פה" והספינה.. איהיה פרובקטיבית, ובכל זאת, זה לא יבוא אחגוג, ובכל זאת, זה לא יבוא איהיה הגיבורה, ובכל זאת, זה לא יבוא אוותר מחלקי, ובכל זאת, זה לא יבוא

Jagged chaos

New member
תשובות ../images/Emo69.gif

מה השורה האהובה\\הקטע האהוב עליכם בשיר? האורגזמה... וה-if i am vulnerable i will be trample upon מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)|סדגש הסינטיזייסר וכל מה שקשור להפקה הווקאלית הורסים. בלייב השיר הזה עולה במיליון רמות מהסטודיו. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] באמצע זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- REM זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: נירוונה שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים לו שם יותר מפלצת סטייל unprodigal daugher... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא. הרבה הרבה הרבה יותר מתאים ל-feast on scraps... גם מבחינת הפקה והתבנית של הלירקה.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר שאני שומע את הבוטלג Live in india (שזה בכלל הופעה מטורונטו
).. ואז זה בדרך כלל בערב אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? אולי במקום סינטיזייסר היה עדיף צלילים גבוהים של פסנתר, הקול מפלצת
(רציתי להגיד "קול מתכתי"...אבל זה של ליאור
) תמיד בין הפזמונים יש ריף גיטרה חשמלית - להגביר ולתת לבאס יותר נוכחות במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? בטירה של רוחות רעות צהובות
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? בלייב, השיר הזה מפצה עליו. ו-eight easy steps
.. אמרתי כבר שזה נשמע כמו גרסה יותר חברותית

a 90s Noah

New member
אחד משירי SFIJ שאף פעם לא טרחתי

להתעמק בו. אני אקרא יותר לעומק מחר.. ולא ידעתי שהיא היתה אנורקסית

Rוית

New member
הממ

מה השורה האהובה\\הקטע האהוב עליכם בשיר? "if I keep my mouth shut the boat will not have to be rocked" אני אוהבת פשוט את הביטוי של לזעזע את הסירה..
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני לא אוהבת את השיר, הלחן שלו גס מידי לטעמי, אבל המילים שלו חזקות ללא ספק.. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] איפשהו באמצע.. לא שומעת אותו ככה סתם, רק כשספינג' מתנגן. זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- טורי. אם כל הכבוד, היא לא תעשה חסד לשיר. זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: מרלין מנסון. לא אוהבת את הבחור, אבל השיר הזה יכול להתאים לטעם שלו. שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הממ.. האמת, לא חושבת שממש.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר: אין ממש
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? לנסות לתת לו לחן אחר, פחות מתכתי.. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? משהו אפל שכזה אני מניחה.. למרות שהשיר הזה לא צריך שיהיה לו קליפ, יש אחרים שמגיע להם! רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? הממ אמיל, תודה על הפירוש..

למעלה