שיר השבוע

רק אני באמת אוהבת את אנה!! ../images/Emo6.gif

אני מכירה אותה היא הסתכלה עלי ~פעמיים~ בהופעה שלההה מוהאהא יש לנו חתיכת קשר!!!!

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

גמאני באמת אוהבת אותה! באמת באמת באמת! יש כאלה שאני אוהבת יותר ממנה... אבל אני גם אוהבת אותה נורא.

כן אבל אני יותר!! ../images/Emo6.gif

יאללה בואו נתחיל עם השירשור של מי אוהב אותה יותר, שוב

לי אין כוח לזה
וכבר ניהלנו דיון על זה כמדומני....

הנה לך בקצרה מה שעמד להיות: ליהי:אני אוהבת את אנסטסיה! אלה:גמאני! ליהי:אני יותר! אלה:אני יותר. ליהי:אבל אני יותר. אלה:אני יותר! ליהי:אני יותר!! אלה:אני יותר!!! ליהי:אני יותר!!!! אלה:אני יותר!!!!! ליהי:אני יותר!!!!!! אלה:אני יותר!!!!!! ליהי:אני יותר!!!!!!! אלה:אני יותר!!!!!!!! ליהי:אני יותר!!!!!!! אלה:אני יותר!!!!!! ליהי:אני יותר!!!!! אלה:אני יותר!!!! ליהי:אני יותר!!! אלה:אני יותר!! ליהי:אני יותר! ככה זה היה ממשיך וממשיך וממשיך עד שאחת מאיתנו הייתה נשברת וזהו... ככה זה היה בפעם הקודמת לא? והנה הקישור לריב האנפנטילי הזה...http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=758&msgid=75821326 נראה לי שנכנענו פחות או יותר באותו זמן... ואם עכשיו את שואלת. אז סבבה, את אוהבת אותה יותר. אין בעיות.

../images/Emo109.gifתות|

שמחה שאת שמחה
איזה שרשור, הקורי? או המדומה שעשיתי? נכון זה מה שהיה אמור להיות? מבחינתי זה מה שהייתי אומרת, ואת?

אני אוהב את השירים של אנסטסיה ../images/Emo13.gif

את אנסטסיה הבת חווה אני לא מכיר. אם אלה שונאת את הסגנון המזרחי או שיר ספציפי שיהיה לה סבבה, אבל היא לא יכולה להגיד שהיא שונאת מישהו שהיא לא מכירה אותו או את האישיות שלו.

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gifאני שונאת מזרחי

זה איכסה איכסה איכסה ואותו ראיתי בכמה ראיונות והוא נראה לי אדיוט גמור. וניר, תעשה לי טובה, אבל אני יכולה לשנוא את מי שאני רוצה. אני משתדלת לשנוא כמה שפחות אבל הוא מעצבן. נכון אני לא דיברתי איתו אבל אני שונאת אותו... למה אתה מגן עליו ככה? יש לך קשר אליו? שזה כל כך חשוב לך?

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif תשמע...

אם מתוך עקרון מפריע לך שאני שונאת אז אני ממליצה לך לא לבזבז על זה יותר מדי עצבים... בסוף תשנא אותי כי אני שונאת.
וברצינות- אני לא אוהבת ששופטים בלי להכיר אבל ככה הוא נראה לי. ויש לי דוגמא מצויינת שמתחברת לכולם מעולה (בפרט בפורום הזה) שמלא שונאים את אנה סתם. כי היא לא נשמעת להם... אז הם שונאים אותה.

למעלה