שיר השבוע!

• פותח הנושא Atza
  • פורסם בתאריך

Atza

New member
שיר השבוע!../images/Emo80.gif

והפעם- באה אליכם
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)

עונההה

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר?"כשעצוב ולא הולך/כשמפחיד או מסתבך/אני באה אליכם/אני באה אליכם./אבא יגיד "הגיע הנסיכה"/אמא ברגע מוארת משמחה/ילדה שלנו/כמה/התגעגענו/חכי/מעט ילדה שלי/לפני שתגדלי". מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)זה שיר מדהים עם מילים חמודות! הוא מספר על ילדה שכבר גדלה ומספרת על ההורים שלה וכל זה....שיר מאוד יפה!

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

אני חייבת לציין ש"באה אליכם" זה השיר האהוב עליי....
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? ילדה קצרה על שביל ארוך לא תעצור לסגור השרוך... מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) לדעתי השיר פשוט מהמם!!! המילים נוגעות ומרגשות והלחן מתאים בדיוק למילים ומירי ביצעה את זה ממש מרגש... ותדעו שאני לא מתחנפת!!! חיחיחי====> מ-ח-ו-ר-פ-נ-ת!!!!

עונההה../images/Emo26.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר
ילדה שלנו כמההה התגעגענוווו
מה דעתכם הכללית על השיר
(מילים,לחן)
שיר מדהים

Atza

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

"ילדה קצרה על שביל ארוך לא תעצור לסגור השרוך-אני רצה אליכם,אני רצה אליכם. והסיפור על הלשון עף וכבר נכנס ראשון-אני רצה אליכם,אני רצה אליכם"
שיר מדהים
אני נורא נורא אוהבת את המילים וזה כל כך נכון כל מה שהיא שרה...מרגש
והלחן מקפיץ וכיפי..

../images/Emo42.gifעונה../images/Emo9.gif

"כשעצוב ולא הולך כשמפחיד ומסתבך אני באה אליכם אני באה אליכם" שיר מדהים!!!!! אחד השירים האהובים עליי! וגם שיר מאוד מוצלח!

../images/Emo79.gifעונה../images/Emo79.gif../images/Emo8.gif

שורה אהובה- "אבא יגיד הגיעה הנסיכה, אמא ברגע מוארת משמחה"
כללי- שיר מדהים.. מרגש ועצוב מצד אחד ומקפיץ ושמח מצד שני

EVGIRL

New member
גם אני עונה!!../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "כשעצוב ולא הולך,כשמפחיד או מסתבך,אני באה אליכם אני באה אליכם.\\\ אבא יגיד הגיע הנסיכה אמא ברגע מוארת משמחה,ילדה שלנו,כמה,התגעגענו,חכי,מעט ילדה שלי,לפני שתגדלי".
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)-אני נורא אוהבת את השיר הזה!!..יש לו משמעות מיוחדת בשבילי בקשר להורים ולמשפחה!שיר אהוב במיוחד!

hilali1

New member
אפשר גם../images/Emo35.gif

אז אני אוהבת את השיר כולו. כל שורה בעיניי מיוחדת. מאוד מאוד קל להתחבר אליו. השיר הכי משפחתי שיש ושהכי אפשר להזדהות איתו. בטח בגילי(אני קצת יותר גדולה מרוב האנשים פה) שאני עם חצי רגל מחוץ לבית. יש לי בת דודה בת 6 וחצי שבטוחה שהשיר נכתב עליה וכל פעם שהיא מדברת איתי היא שרה לי את השיר בכזאת שמחה. עם כל התנועות כמו שמירי עושה ב"מצעד" ובבת המצווה של אחותה הגדולה יותר היא גם הופיעה עם השיר הזה... מדהים באמת (לדעתי היא מחכה את מירי הרבה יותר מהבחורה במת להיות.. מבחינה קולית לפחות.) וכולם הצילו דמעה. היה מרגש מאוד

Atza

New member
וואי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

בת דודה שלך נשמעת נורא חמודה

hilali1

New member
היא באמת נורא חמודה

אם היא לא היתה בלונדינית, היא היתה נראית כמו מירי מסיקה כשהיא היתה קטנה

עונה../images/Emo13.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? אמממ כל השיר יפה אבל הכי- "ילדה קצרה על שביל ארוך לא תעצור לסגור השרוך.." מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)- ארחלה מילים ואחלה לחן, שיר באמת מדהים

../images/Emo45.gifעונה../images/Emo45.gif

אני אוהבת את הקטע אבא יגיד הגיעה הנסיכה אמא ברגע מוארת מי שמחה ילדה שלנו קמה היצגעגנו חכי הלחן פשוט מקסים והמילים בכילל אני חולה על השיר הזה וגם על לשם ונובמבר בקיצור כל השירים שלה!!!

The only Shpitz

New member
אני...

שורה אהובה - "אבא יגיד הגיע הנסיכה". אין לי מושג למה אני אוהבת את השורה הזאת. השיר עצמו הוא שיר מדהים ומאוד כיף לשיר אותו, הוא עושה הרבה מצב רוח. המילים מאוד יפות. אבל יש לי שאלה? רק אני לא מבינה למה לא כתבו את השורה "...לא תעצור לסגור השרוך" ולא לקשור? זה גם מתחרז וגם הגיוני.

עונהההההה../images/Emo70.gif

1. "ילדה קצרה על שביל ארוך לא תעצור לסגור השרוך אני רצה אליכם,אני רצה אליכם. והסיפור על הלשון עף וכבר נכנס ראשון אני רצה אליכם,אני רצה אליכם". 2. שיר מהמםםםםםםםםםם אני חולה על השיר הזההה

../images/Emo26.gifעונה!!../images/Emo36.gif

מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? "ילדה קצרה על שביל ארוך, לא תעצור לסגור השרוך"
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אני חולה על השיר הזהה!!! אין, מילים מרגשות, קופצני, לחן מותאם בדיוק לאווירת השיר, וכרגיל, מירי, וכל מילה נוספת מיותרת!

אחלה שיר../images/Emo13.gif

כמו שמירי אמרה יש לה קצת מחסור בשירים קצביים ממש באלבום ולכן זה שיר טוב ומאזן באלבום. קטע אהוב שבטח מדבר לכל משפחה שבה יש ילדים בוגרים: "אבא יגיד: "הגיעה הנסיכה" אמא ברגע מוארת משמחה ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי"

purple rain2

New member
השיר האהוב עלי באלבום ../images/Emo9.gif

ואממ... לא יודעת בקשר לשורה אהובה

תשובתי

"ילדה קצרה על שביל ארוך - לא תעצור לסגור השרוך". שורה מעוררת השראה, מדהימה, ושומעים שמירי מחייכת כשהיא שרה אותה
.

למעלה