שיר השבוע

inbal287

New member
שיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: חווית השבוע: אתר השבוע: הדבר הטוב של השבוע: תמונת השבוע: יאללה. תגובות, משהו, רק לא בית קבורות שומם.

archer girl

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בונג': ממ. האמ. נאמ. Bed Medicine ^^ שיר השבוע לא של בונג': Bullet For My Valentine - Tears Don`t Fall
אלבום השבוע:The Used - In Love And Death ^^ חווית השבוע: כלום
אתר השבוע: ישרא, תפוז >< הדבר הטוב של השבוע:לא עולה לי בראש :O תמונת השבוע: ואם תהיתם, זה פול מקטרני כשהיה קטן XDD אוף. עצוב פה ]:

keroit

New member
Tears Don`t Fall ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש לי את האלבום שלהם THE POISON, הוא ממש טוב
*ממליצה*

keroit

New member
^^" ../images/Emo80.gif

שיר השבוע של בונג': Who says you cant go home שיר השבוע לא של בונג': Nirvana - Lithium אלבום השבוע: אין חווית השבוע: הביאו לנו [לאבא שלי ליתר דיוק] כבלים דיגיטליים של הוט. ולמה זאת חוויה? כי אני חובבת סרטים רצינית ופשוט חרשתי שם על כל ערוצי הסרטים וצפיתי במלא מלא =] אתר השבוע: אה, גוגל? הדבר הטוב של השבוע: ראיתי סרט אימה ולא פחדתי XDD... "היורש של צ'אקי", אני באמת לא מבינה למה הגדירו אותו כסרט אימה. וזה בא עוד מפה של ילדה סופר פחדנית כמוני שאחרי "הצעקה 2" היו צריכים ללוות לשירותים ><. תמונת השבוע: זה ממש הצחיק אותי >>

crzy4u

New member
בלופ

שיר השבוע של בונג': All About Loving You שיר השבוע לא של בונג': זה לא מסתדר לי - אדם אלבום השבוע: אדם - האוסף
חווית השבוע: מסיבת הגיוס שהייתה לי לפני כמה שעות
אתר השבוע: תפוז
הדבר הטוב של השבוע: המממ... גיוס?
תמונת השבוע: אדם מלפני 20 שנה

Conviction

New member
אדם ../images/Emo2.gif

אוי, כשהייתי קטנה היה לי קראש ענקי עליו
.

crzy4u

New member
גם לי

ועכשיו אני חולה על המוזיקה שלו (אחרי שראיתי אותו לייב)

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בונג': WDOA שיר השבוע לא של בונג': איה כורם - קליפה איה כורם - מילים Within Temptation - Never Ending Story Evanescence - Call Me When You're Sober 30Seconds To Mars - The Kill HIM - The Funeral Of Hearts Children Of Bodom - Rebel Yell אלבום השבוע: איה כורם - איה כורם חווית השבוע: ארוחת ערב עם המורה לפיתוח קול אתר השבוע: תפוז
הדבר הטוב של השבוע: החבר
תמונת השבוע:

fashasha

New member
וואי ../images/Emo160.gif

שיר השבוע של בונג': runaway שיר השבוע לא של בונג': sean paul - temperature התמכרתי לשיר הזה. אלבום השבוע: לא מקשיבה לאלבומים. חווית השבוע: שמונה ימים באיה נאפה, קפריסין. זאת חוויה מספיק טובה
אתר השבוע: אמממ, שמונה ימים בלי מחשב. טוב ניחא. הדבר הטוב של השבוע: עבודה עבודה ועוד קצת עבודה. תמונת השבוע: צביקה בקפריסין.

אנייייייי%#$%^$!!111

שיר השבוע של בונג': המממממ...Everyday שיר השבוע לא של בונג': כל Stripped של כריסטינה אלבום השבוע: ^ חווית השבוע: נממ...אין אתר השבוע: תפוז הדבר הטוב של השבוע: יום הולדת D= תמונת השבוע: אין

AvIv AV

New member
שלי(בדילי^^)

שיר השבוע של בונג':Misunderstood שיר השבוע לא של בונג':Within Temptation - Angels אלבום השבוע:אין.. חווית השבוע:בדיקת עינים? אתר השבוע:http://www.amybrownart.com/ היא מציר כולכך יפה! הדבר הטוב של השבוע:הזר(חברה טובה מהבצפר)באה ביום חמישי! תמונת השבוע:

msh196

New member
עכשיו אני

באיחור אופנתי
שיר השבוע של בונג':all about lovin you
שיר השבוע לא של בונג': Goo Goo Dolls- Iris
אלבום השבוע:אין לי
חווית השבוע: כלום לא קרה לי
אתר השבוע:אין לי
הדבר הטוב של השבוע:הפסקת אש
תמונת השבוע:

למעלה