שיר השבוע
Silent all these years

פלוטו24

New member
חחח ../images/Emo6.gif מצטער, אני לא בקטע...

אבל מאחל לך שתמצא מישהו ותחיה איתו, תינשאו ותחיה איתו באושר. כמו שטורי שלנו מצאה.

שרימפי

New member
LOL

זה היה לי ברור שאתה לא בקטע. מה שמוסיף לשעשוע שבדבר רמיזות
אגב, היום הצעתי לידידה שלי לקרוא לחתולה שלה על שם טורי.

שרימפי

New member
בסוף היא החליטה לקרוא לה דאריה.

אני קולט איך החתולה
הזאת הולכת להיות מרירה.

gelrad

New member
תוספות

נראה לי שהשיר הוא גם על מערכת היחסים שלה עם גברים... אולי הבקשה שלה בהתחלה היא להחליף תפקידים בזוגיות! האנטי קריסט לדעתי זו האמא של החבר, שמופיע אחר כך וטורי עוזרת לחבר לעמוד מולה. וגם כשיא לובשת את הגינס שלו, אז השם של האמא (או חברה קודמת) קיים... לאחר מחשבות עמוקות יש את התזכורת שכדאי שתקבל מחזור מהר, כלומר להראות את החוסר החשיבות במחשבות עמוקות לעומת המציאות והבעיות כגון הריון שיכול להפוך את החיים. ובקשר ל : You think there’s a heaven where some screams have gone לדעתי זה ביקורת על הבחור שחושב שבגלל שהיא צרחה קצת אז היתה לא אורגזמה... או ביקרות על החשיבות של האורגזמה שהיא בסופו של דבר המקום שאילו הצעקות הגיעו...

gelrad

New member
השיר הוא בעיקרון על זוגיות...

לדעתי השיר הוא בעיקר על זוגיות ועל הבעיות שבה. הלחץ החיצוני של המשפחה והיסטוריה של בני הזוג. החלק של הגשמה עצמית - מחשבות עמוקות מול היום יום - השלכות הריון. חוסר איזון בחשיבות הסקס (גן עדן לעומת רק כמה צעקות). ובעיקר על איבוד הקול שלך בתוך הזוגיות... מה אתם חושבים על זה?

פלוטו24

New member
../images/Emo42.gifאני חייב לציין ש...

הפרשנויות שהוספתם מרתקות! במיוחד זו על העניין של ההפלה, למרות שבוודאות טורי לא הפילה בזמן הפקת האלבום הראשון אלא בין השלישי לרביעי, שכידוע from the choirgirl hotel מתייחס כל כולו לתקופה הקשה שעברה טורי בעקבות ההפלה. תודה לכולכם על החיזוקים החיוביים! ותמשיכו להוסיף ולנתח, אם יש לכם עוד רעיונות!

SisterJanet

New member
בשביל הסדר

טורי הפילה הפלה ראשונה לפני האלבום הרביעי, את השנייה אחרי האלבום הרביעי ולפני האלבום החמישי (TVAB) ובפעם השלישית בזמן או קצת אחרי הטור עם אלאניס. דרך אגב, בסוף הטור של boys for pele טורי הצהירה שהיא לוקחת הפסקה של שנתיים לפחות, יש איזה קליפ קטן שאחד המעריצים במיט אנד גריט הקליט אותה נפרדת מהמעריצים, שם היא אומרת שהיא לא תופיעה לפחות שנתיים ואז היא ממש מתחילה לבכות, יש לי את הקליפ הזה למי שלא שמע ומעוניין. בקיצור הנקודה שלי היא שנראה שכבר אז היא נכנסה להריון ותכננה ללדת ולגדל את הילד, רק שאז כמובן היא הפילה ואז מיד הקליטה את FTCH.

Sedna

New member
אני לא חושבת

שהיא כתבה את השיר על הפלה וזה גם לא מה שאמרתי
, אלא על החשש מהיריון לא רצוי (אולי לאחר האונס היא חשבה שהיא בהיריון?), או על מערכת יחסים שהיתה לה כשהיא היתה צעירה ואז היתה תקופה שהיא חשבה שהיא אולי בהיריון ושקלה הפלה.

למעלה