../images/Emo13.gifשלום!
אני חדשה פה קוראים לי ענת ואני שומעת את סינרגיה ממזמן עוד לפני שיצא להם הדיסק... השיר שאני הכי אוהבת זה "לחבק אותך" התאהבתי בשיר הזה ישר איך ששמעתי אותו. חחח הקטע שגם שמעתי אותו בגדוד שהייתי כל הזמן ואיזה אחת שמעה אותו מהחדר שלה ואמרה לי של מי השיר הזה?!??? מי אלה?!? אני חייבת לכתוב את המילים חחחח הרגה אותי וכו'... והדבקתי עוד חברות שלי בשיר הזה ואז הן הדביקו עוד חברות שלי וכולם באו ואמרו לי ענת איזה שיר יפה מה ששלחת לזאתי וזאתי בלבלה וכו'... אני ממש אוהבת את השירים שלהם!!! איך שהם יצאו עם השיר "צועקים על אהבה" ישר חיפשתי את הדיסק בחנויות ולא היה מוזר... חח טוב אבל עכשיו יש חח

אני אפילו זוכרת את התקופה שיצא השיר הזה חח שזה יותר מפחיד זה היה לפני שהתגייסתי אז הייתי אמורה ללכת ללהקה צבאית כלומר רציתי יותר נכון וברוב "חוכמתי" אז לא הלכתי בסוף למבחנים לא יודעת פשוט הרגשתי שגם ככה הכל פרוטקציות בצבא הזה אז ממ הנחתי שאין לי סיכוי חח :/ וכו'... אוקי ועכשיו לתשובות של השאלות אז ממ ככה השיר של השבוע שלי זה "ספרי" ולמה? ממ כי וואלה זה עמוק מידי לדבר על זה למען האמת זה סיפור של החיים יותר הקטע של אני מחייכת וזה באמת כואב לי עוד ("את מחייכת אבל, כואב עוד"..) זה מן "הצגה" בשביל שלא יציקו לי כזה וכו'... והרבה כאבים שנאספו לי עם השנים... לא משנה! שיר השבוע לא של סינרגיה "בית הבובות" בגלל ההרגשה שלי "חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים"... וזהו בלאיי קצת הרגשה לא טובה בתקופה הזאת אבל לא נורא יהיה טוב חח כך ידיד שלי תמיד אומר מי שמכיר חחח ליאורנר המלך! חחחחח

ועוד משהו סינטטית יש לך אחלה חתימה חח ממש אהבתי באמת חחח =] אז עם סינרגיה - יש לי אנרגיה!