שיר השבוע

שיר השבוע../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלכם של סינרגיה ולמה? שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה ולמה? אפשר להוסיף תצונה משעשעת

Gefi Giraf

New member
צועקים על אהבה

ורק בגלל הפוגו הנחמד שהיה בהופעה בצועקים על אהבה... שיר השבוע לא של סינרגיה-מלאכים של מטרופולין... נראה לי שהתאהבתי באפרת גוש. אחחח איזה קול מתוק יש לה. תמונה נחמדה ------->

Gefi Giraf

New member
יש לי תמונה יותר טובה

לא מצחיקה. פשוט יפה.כל כל כל כל הקרדיט לגליה!! אז רק שתדעו שסינרגיה זו משפחה!

yaeli87

New member
המממ....

שיר השבוע של סינרגיה
ספרי שיר השבוע לא של סינרגיה
sister hazel-your winter [אחח מה שסרט יכול לעשות..חחח] שבוע טוב

okorman

New member
גם אני רוצה

שיר השבוע של סינרגיה לדעתי הוא כל הזבל עלייך אני יכולה לעלות על כביש ראשי עם השיר הזה ולשמוע אותו שעתיים רצופות ולנהוג על 140 בכיף שיר השבוע לא של סינרגיה אני לא יודעת מי מכם שמע את הדיסק של אוהד חיטמן אבל הדיסק מושלם אומנם לא הסיגנון שלנו אבל בהחלט שווה

BaRbiK

New member
אניאניאני

שיר השבוע שלכם של סינרגיה ולמה? לחבק אותך- בגלל שחברהשלי התקשרה אלי מההופעה שאני אשמע ובגלל הסירטון..פשוט שמעתי אותו כל הזמןןןןןן שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה ולמה? אמממ the calling-wherever you will go..גליתי השבוע תשיר והוא כ"כ יפההה

../images/Emo13.gifשלום!

אני חדשה פה קוראים לי ענת ואני שומעת את סינרגיה ממזמן עוד לפני שיצא להם הדיסק... השיר שאני הכי אוהבת זה "לחבק אותך" התאהבתי בשיר הזה ישר איך ששמעתי אותו. חחח הקטע שגם שמעתי אותו בגדוד שהייתי כל הזמן ואיזה אחת שמעה אותו מהחדר שלה ואמרה לי של מי השיר הזה?!??? מי אלה?!? אני חייבת לכתוב את המילים חחחח הרגה אותי וכו'... והדבקתי עוד חברות שלי בשיר הזה ואז הן הדביקו עוד חברות שלי וכולם באו ואמרו לי ענת איזה שיר יפה מה ששלחת לזאתי וזאתי בלבלה וכו'... אני ממש אוהבת את השירים שלהם!!! איך שהם יצאו עם השיר "צועקים על אהבה" ישר חיפשתי את הדיסק בחנויות ולא היה מוזר... חח טוב אבל עכשיו יש חח :) אני אפילו זוכרת את התקופה שיצא השיר הזה חח שזה יותר מפחיד זה היה לפני שהתגייסתי אז הייתי אמורה ללכת ללהקה צבאית כלומר רציתי יותר נכון וברוב "חוכמתי" אז לא הלכתי בסוף למבחנים לא יודעת פשוט הרגשתי שגם ככה הכל פרוטקציות בצבא הזה אז ממ הנחתי שאין לי סיכוי חח :/ וכו'... אוקי ועכשיו לתשובות של השאלות אז ממ ככה השיר של השבוע שלי זה "ספרי" ולמה? ממ כי וואלה זה עמוק מידי לדבר על זה למען האמת זה סיפור של החיים יותר הקטע של אני מחייכת וזה באמת כואב לי עוד ("את מחייכת אבל, כואב עוד"..) זה מן "הצגה" בשביל שלא יציקו לי כזה וכו'... והרבה כאבים שנאספו לי עם השנים... לא משנה! שיר השבוע לא של סינרגיה "בית הבובות" בגלל ההרגשה שלי "חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים"... וזהו בלאיי קצת הרגשה לא טובה בתקופה הזאת אבל לא נורא יהיה טוב חח כך ידיד שלי תמיד אומר מי שמכיר חחח ליאורנר המלך! חחחחח :):) ועוד משהו סינטטית יש לך אחלה חתימה חח ממש אהבתי באמת חחח =] אז עם סינרגיה - יש לי אנרגיה!

תודה רבה! :)

ח הייתי פעם בהייד פארק אבל לא של סינרגיה וואיי זה היה עוד לפני שהייתי בכלל בתפוז הייתי באביב גפן כמובן שהוא המלך שלי האחד והיחיד! מממ חח הבעיה שאני כבר נירשמתי ליותר מידי פורומים חח לא נראה שיהיה לי זמן גם לזה אני גם בצבא אז זהו.

Gefi Giraf

New member
אף אחד לא מכריח אותך

אבל רק שתדעי שהפורום שמה זה כמו משפחה... ותמיד מקבלים שם בזרועות פתוחות

סינטטית

New member
תודה מותק! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

ו...ברוכה הבאה! את בהחלט מוזמנת להיידפארק, גם הלהקה נמצאים שם! :) תהני

אין על מו../images/Emo8.gif

טנקס מותק :) סבבצ'יק בהזדמנות... יש לי פשוט פול דברים לעשות יאללה התעופפתי מהמחשב צ'או

../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי של סינרגיה זה ממשיכים לרוץ כי... אין סיבה מיוחדת
הוא עוזר לי המון לאחרונה ושיר השבוע לא של סינרגיה שלי... אמממ.. מחפש את ליבך של ניר רוזנבאום.. סתם כי בא לי

חעחעח

של סינרגיה- מה עשיתי... כי הוא דבוק לי בראש כבר 200 שנה לא של סינרגיה- story of a lonly guy-bliink182 כי זה כזה שיר גררר

Tinkerblack

New member
אממ

צועקים על אהבה כי בנותש הכרתי לא מזמן בבית ספר ניגשו אליי כל הזמן ושביקשו ממנו שאני אתקן להם את המילים שהן כתבו מהזיכרון כאילו את מילות השיר... שיר לא שלהם, זה Funky Torry של רייצ'ל סטיבנס כי נדבקתי אליו יותר מידי

למעלה