שיר השבוע שלכם.

inbal287

New member
שיר השבוע שלכם.

זאת הולכת פינה שבועית....ב"ניהולי" כמובן... אז ככה, אתם צריכים לרשום: שיר השבוע שלכם של גירלז אלאוד. שיר השבוע שלכם באופן כללי..ז'תומרת כל אומן שאתם רוצים. להוסיף מילים לשני השירים או קישורים למילים. תמונה שמתאימה למצב הרוח שלכם/לשיר. *קרדיט: פורום אוונסנס - הכי מגניף שיש*

sapir aloud555

New member
חחחחייייחחחחחחייח...

מצב רוח מסומם? חחחחח למה?
?! חחחחחח.....

inbal287

New member
למה לא?חחחח....

זה בעצם המצב התמידי שלי.....אני פשוט מסוממת כל הזמן....בלהההההההההה! שאלה: אתם חושבים ששנק צריך ללכת עם מולי או להישאר עם שנז שמאוד מפחד להישאר לבד....כי נעל הלכה עם **** והיא לא מתכוונת לחזור?...הבנתם, לא?...עוד פעם...שנק צריך ללכת עם מולי או להיאר עם שנז שמפחד מאוד להישאר לבד כי נעל הלכה עם **** והיא לא מתכוונת לחזור....ואתם יודעים למה היא לא מתכוונת לחזור?!....כי היא כועסת עליכם....אתם יודעים למה היא כועסת עליכם...כי בא לה..... *אוקיי ענבל, שלטי בעצמך....לכי לפסיכיאטר או משהו*

sapir aloud555

New member
תאמיני לי שלא הבנתי כלום כלום ו..

כלום! שנק? פפפפפפפפפפפפפחחחחחחחח איזה שם מוזר! באמת פסיכיאטר! [או שאת ממש ממש עם פיצול חזק...] סורי אם העלבתי או משו.. חחחחחחח קורעעעעעעעעעעעעע...

inbal287

New member
זה בסדר...אף אחד לא ציפה להבנה!

כן יש לי פיצול חזק ביותר....לא נכון...כן נכון...אולי די כבר...מה את מתערבת, זה ביני לבין עצמי...אני עצמך...את לא עצמי....אני כן...לא את לא, לכי תמצאי חיים...היו לי חיים את גנבת אותם....את קוראת לך גנבת?!....לא אני קוראת לך גנבת...אבל אני את...אז את גנבת.....יופי ענבל...יופי ענבל את בעצמך.... *כמו שאמרנו, פסיכיאטר דחוף*

sapir aloud555

New member
חיחיחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

היית יכולה להוסיף את זה לשרשור הפיצולים ששמנו חחחחחחחחח... קורעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... <קרועהההההההההה..> חחחחחחחחחחחחחחח......... פסיכיאטר? תאמיני לי שיש יותר ממך... אבל עדיין חחחחח.... <
אולי את יותר מצ'וגעת ממה שאני חושבת אבל חחחחחחח..>

inbal287

New member
חיחיחיחיחיחיחי

לא נראה לי שיש יותר גרועים ממני....אני סכנה לאנושות....את צריכה לראות אותי כשאני במצבים המסוכנים האלה.....את ישר תברחי. (או שתצלמי את זה ותזכי באוסקר בפרס הקומדייה הטובה ביותר...חחח)

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחח...

באמת אני חייבת לצלם אותך ברגעים הללו.. לא אזכה רק בפרס אוסקר 1 אלא כמעט בכולם..! חחחחחחחחחח

sapir aloud555

New member
אופסOסOסOסOס.......

אז הנה.. מילים לLIGHTS MUSIC CANRA ACTION כי ממש שמעתי אותו מליין.. ותמונה אי אפשר לצערי, ו....? שיר שבכללי? אמממ כתבתי שם בערך.. אז בלעעעעעעעעע.........

ramoni

New member
שיר השבוע שלי

נפוליאון, ללא סםק אחד השירים הגדולים במוסיקה הישראלית כלשמא, ואני ממש חובב של כל הקטסטים הקטשיים האלה על לוזריות וכאלה (מה שבעצם מדבר השיר)

ramoni

New member
שיר השבוע שלי

נפוליאון- יוני בלוך, ללא סםק אחד השירים הגדולים במוסיקה הישראלית כלשמא, ואני ממש חובב של כל הקטסטים הקטשיים האלה על לוזריות וכאלה (מה שבעצם מדבר השיר)

sapir aloud555

New member
יוני בלוך

הזה היה בוודיאו צ'ט בתפוז לא????........ אם כן אני בטוחה שהיית בו..

למעלה