שיר השבוע שלי הוא...

HaDaRoSh

New member
עזבי ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

זה אבוד

i am sweat

New member
הדר ........

נמאסת עם כל זיבולי השכל שלך !!!!!!!!! בטעות לא שמתי לב פשוט היה רשום למעלה שיר השבוע שלי ולא "זיבולי השכל של הדר" עם חבריה !!!!!!!!!!!!!

Effoliation

New member
אוי תנוחי../images/Emo4.gif../images/Emo210.gif

לכי תראי.. פלורסיינטה או משו...

HaDaRoSh

New member
אויי תירגעי ../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה את תוקפת? תפסיקי להיות ילדה קטנה ותתבגרי. מנסים להסביר לך פעם, פעמים, שלוש... סבבה !!! ועוד זה אחרי שאת אומרת "אוקי זה יותר ברור, הבנתי" מעירים שוב, את בכלל לא מיישמת. תתחילי לשרשר טוב כי זה כבר מעצבן... ואל תתקפי, באים לעזור לך וככה את מגיבה, אני כבר התייאשתי. תעשי מה שבא לך.. have a nice day

../images/Emo45.gifצמה שהיא אמרה../images/Emo3.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

ותירגעי..כי זה באמת מתחיל לעצבן

x N O A M x

New member
ואיי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תגידי סתם שאלה, היא אמרה משהו כמו "אוי איזו מטומטמת היא לא שרשרה נכון" או "תשרשרי נכון יא כונפה!!1" ? אז דבר ראשון קודם כל אל תצחקי על השכל שלה אוקי?
ודבר שני היא לא תקפה אותך, אז תתייחסי אליה גם כמו שהיא התייחסה אלייך, מה היא בסה"כ אמרה? שלוש מילים?:S את יכולת להגיד את זה קצת יותר בנימוס "מצטערת אני לא אעשה את זה שוב" את יודעת מה, נכון גם אני לפעמים טועה בשרשור..אבל זה לא אומר שאני מגיבה בצורה כזו=/ הילדה לא עשתה לך כלום גאדד...תפסיקו להיות כאלו ריגשיים יואוXD אז יאללה..תהיי יונה
חח סתם סתם
[עזבי בקיצור
]

"אל תצחקי על השכל שלה"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה נשמע מצחיק
(או שזה רק אני אז אל תתייחסו
)

למעלה