חח דיסק בשביל שיר אחד? טוב, אני מבינה אותך.. ושמחה שאהבת :)
M Music Gril New member 9/1/05 #19 השירים שלי Basket Casea של גרין דיי Don't Cry For Pain של אנה ג'ונסון Crawling של לינקין פארק וכמובן mockingbird של אמינם המלךךךךךךךךךךךךךך
השירים שלי Basket Casea של גרין דיי Don't Cry For Pain של אנה ג'ונסון Crawling של לינקין פארק וכמובן mockingbird של אמינם המלךךךךךךךךךךךךךך
M maayanb182 New member 9/1/05 #20 על מה חרשתי.. numb-linking park eminem-the way i am פשוט שיר חזק.. נ.ב קוראים לי מעיין,אני חדשה בפורום. ואני חולה על אמינם וכול היוצא מכך.
על מה חרשתי.. numb-linking park eminem-the way i am פשוט שיר חזק.. נ.ב קוראים לי מעיין,אני חדשה בפורום. ואני חולה על אמינם וכול היוצא מכך.
T Thierry Henry New member 10/1/05 #25 ..... כלא שש - נילס הולגרסון מוקי - אלוהים Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be סטאלוס ואורן חן - שלך ליאור נרקיס - תגלי לי Phantom Planet - California Green Day - Boulevard of Broken Dreams מה? כתבתי פה? חיחי טעות :|
..... כלא שש - נילס הולגרסון מוקי - אלוהים Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be סטאלוס ואורן חן - שלך ליאור נרקיס - תגלי לי Phantom Planet - California Green Day - Boulevard of Broken Dreams מה? כתבתי פה? חיחי טעות :|
G galileho New member 19/1/05 #26 ?!?!!?!?!? זה לא פורום אמינם ?!?! טופ נו ... שלי big winne אח איזה שיר !!!!!!! ( )