שיר הפתיחה

שיר הפתיחה

וואי זה שיר מזה מוזר "יש ממש אוצר מילים" חחחחחחח אבל בכל זאת למדתי אותו ואני כל הזמן שרה אותו חחחחחחח! שיר הפתיחה של העונה הראשונה: עיני עוצמת אני חולמת איך יום אחד אומר לך הכל ואז בלי פחד למצוא ביחד את הרגע הזה הרגע הנכון נלקוד (נלקוד) אותם (אותם) נלקוד יחדיו את כל קלפי הקלאו נתפוס אותם נסיג אותם סאקורה היא לוחדת הקלפים יש לי חברים אני כאן לא לבד סיפור המצילה הכל במשפט אחד עם דובון קטן שגילה לי את הסוד שתמיד עזר לי את כולם כל הכלפים נלקוד את כולם נלקוד שיר הפתיחה של העונה השנייה: חלומות. חלומות. הם המבת לעתיד. סאקורה הוא שמי לוחדת הקלפים ואפילו אני עייני יודעת מה צפוי ובחלום יחריזו פתעום יהיה בסדר בסדר בסדר בסדר גם מה שלא ידוע כי ניסים קוראים הם תמיד הם תמיד הם תמיד קוראים אני סאקורה לוחדת הקלפים יודעת זה בתוח שמשהו מחכה כי יש עוד חלומות חלומות הם המבת לעתיד ניסים קוראים

SailoR VenuS

New member
הממ..הה.. קצת תיקונים :)

עיני עוצמת אני חולמת איך יום אחד אומר לך הכל ואז בלי פחד ננצור ביחד את הרגע הזה הרגע הגדול נתפוס (נתפוס) אותם (אותם) נתפוס יחדיו את כל קלפי הקלאו נתפוס אותם (לא בטוחה לגבי המילה פה..אולי נחזיר?) אותם סאקורה היא לוכדת הקלפים יש לי חברים אני כאן לא לבד סאקורה מצילה הכל במשפט אחד עם דובון קטן שגילה לי את הסוד שתמיד עזר לי את כולם כל הקלפים תמיד תמיד נלכוד את כולם נלכוד שיר הפתיחה של העונה השנייה: חלומות. חלומות. הם המבט לעתיד. ניסים קורים. סאקורה זה שמי לוכדת הקלפים ואפילו אני, איני יודעת מה צפוי רק אור מהבהב, לי בלב, שאוהב.. החלום, אומר פתאום.. יהיה בסדר, בסדר, בסדר, בסדר גם מה שלא ידוע כי ניסים קורים הם תמיד הם תמיד הם תמיד קורים אני סאקורה לוכדת הקלפים יודעת זה בטוח שמשהו מחכה כי כי כי חלומות חלומות הם המבט לעתיד ניסים קורים.

אם כבר השיא הזה.......

של העונה הראשונה.. איפה אפשר להשיג אותו? (בשפה יפנית\אנגלית) מסתבר שבאיימש אין.. נדבקתי לשיר...:\

*שיר..ו.....

אגב...האכזבה הקשה הזאת של השיר לעונה השניה...אני מקווה שאף אחד מכם לא כתב אותו.. כי אני חושבת שזה מפחיד! "יהיה בססססדר בססססדר בססדר בסדדדר" מזה החרטה ברטה הזאת?!?! מה חשבו לעצמם הכותבים והמלחין גאד גמאט! נשמע כמו שיר מהגן! ואם יש חרוזים..אז בכוח....מזההההההההההההההה?!?!?!

שסק לבן

New member
מיאו

את יכולה למצוא את המלים ביפנית ובאנגלית באתר הזה. אין שם את השיר עצמו, אבל זה מין קריוקי כזה. גיליתי עכשיו שיש עוד בית לשיר הפתיחה של סאקורה

גם לי ספה יפנית במחשב../images/Emo13.gif

חחחחחחחח מה שכתוב בחתימה זה סאקורה ביפנית? אני יודעת לקרוא רק את המילה "לא" ביפנית.
איזו חמודה היא בתמונה

OFIRB9

New member
המילה "לא"?

למה יש לי הרגשה שאת מתכוונת לאות שאומרת "נו" שהיא שרטטה בפרק האחרון של העונה הקודמת?

OFIRB9

New member
זה לא "לא" זה אומר "NO" אז

תירגמו את זה כי חשבו שהכוונה ללא באנגלית...טעות נפוצה, לא זה בכלל שלוש אותיות ביפנית...

haunter

New member
מה שכתוב שם זה:

"שסק לבן", אם אני לא טועה. לא שאני יודע יפנית, זה פשוט נאמר לי

haunter

New member
אה, שינית את זה? אופס ../images/Emo67.gif

עדיין אין לי את הפונטים אז אני עדיין רואה רק מלבנים!

haunter

New member
אהה, זה הסימן שבהודעה, אופס כפול../images/Emo70.gif

אני פשוט רואה רק מלבנים שם..! זהו, אני הולך להוריד את הפונטים ברגע זה

OFIRB9

New member
יופי למדתי קאנג'י חדש ^^

בפורום של יפנית למתחילים מביאים לך כל יום קאנג'י אחר וזה משגע אותי, איך אפשר ללמוד ככה??

למעלה