שיר הפתיחה היי! מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה של דוסון שהופיע בעונה הראשונה (לא זה שהולך עכשיו)?
ס סי15 New member 27/9/03 #1 שיר הפתיחה היי! מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה של דוסון שהופיע בעונה הראשונה (לא זה שהולך עכשיו)?
D DAN1EL New member 27/9/03 #2 ../images/Emo55.gifכן! שיר מדהים! Run Like Mad - Jann Arden זה שיר כל כך יפה, כל פעם שאני שומע אותי יש לי זיכרונות (טובים ) מהעונה הראשונה....חבל שהפסיקו עם השיר הזה...
../images/Emo55.gifכן! שיר מדהים! Run Like Mad - Jann Arden זה שיר כל כך יפה, כל פעם שאני שומע אותי יש לי זיכרונות (טובים ) מהעונה הראשונה....חבל שהפסיקו עם השיר הזה...
ס סי15 New member 27/9/03 #3 תודה! את גדולה זה באמת שיר נורא יפה וגם אני התעצבנתי כשהחליפו אותו עכשיו סוף סוף אני יכולה לשמוע אותו שוב!
תודה! את גדולה זה באמת שיר נורא יפה וגם אני התעצבנתי כשהחליפו אותו עכשיו סוף סוף אני יכולה לשמוע אותו שוב!
D Dawson girl New member 28/9/03 #6 ../images/Emo12.gif למה שהם לא יראו?! נכון, זו באמת די "סדרת בנות"... אבל יש בנים שרואים את זה!
ק קייטי היפיופה New member 28/9/03 #7 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif