שיר העמבה?

PopPy

New member
אני שוב כאן/בנות העמבה../images/Emo85.gif

נו מתי היא תכנס כל העם פה מתבאס וכולנו מחכים לה יש לה ים מעריצים לגעת בה כולם רוצים וברחוב הם צועקים לה היא מקסימה היא מפתה היא המלכה של הכיתה בתל אביב ירושלים ובחיפה היא הגברת הראשונה היא האישה של המדינה היא רעבה אולי תתנו לה איזה לאפה והיא שאפה מהממת בואי לימור לימור: אני שוב כאן וכולם עכשיו לשמוח מהארץ לא רוצים יותר לברוח לימור: כי חזרתי לעונה שיגעון כן היא שוב כאן וכולם שרים ביחד לימור: הבנות שם מאחורה להזיז קצת את התחת! תרקדו כבר גם אתם בסלון כן היא שוב כאן לימור: ואני יפה לאללה חדשה ונקייה כמו המוקטעה ברמאללה לימור: עם בעלי הנאה שמו שמעון זהו שמעון התחמן הוא זעיר וגם קטן לימור: אני מלכה והוא העבד הוא בלימור מאוהב אין לו שערות בגב לימור: אבל אני אותו אוהבת אז מתחילה פה עוד עונה אולי תהיה גם חתונה ושמעון לא יחשוב יותר על בוהדנה (שמעון: אני ומירי?! זו בדיחה!) לימור: מתי אהיה כבר אישתך? הם עוד יחיו כמו זוג נשוי ברעננה היא והחננה לימור: תשים לי נענע! תשירי לימור! לימור: אני שוב כאן וכולם עכשיו לשמוח מהארץ לא רוצים יותר לברוח לימור: כי חזרתי לעונה שגעון כן היא שוב כאן וכולם שרים ביחד לימור: אה, בנות שם מאחורה להזיז קצת את התחת! תרקדו כבר גם אתם בסלון כן היא שוב כאן לימור: ואני יפה לאללה חדשה ונקייה כמו המוקטעה ברמאללה לימור: עם בעלי הנאה שמו שמעון כן היא שוב כאן, כאן….
שימו לב שמילות השיר נמצאות גם במאמרי הפורום!

like daa

New member
המילים ../images/Emo6.gif

הנה השיר המדהים והשולט
נו מתי היא תיכנס כל העם פה מתבאס וכולנו מחכים לה יש לה ים מעריצים לגעת בה כולם רוצים ברחוב הם צועקים לה היא מקסימה, היא מפתה היא המלכה של הכיתה בתל אביב, ירושלים ובחיפה היא הגברת הראשונה היא האישה של המדינה היא רעבה אולי תתנו לה איזה לאפה... והיא שאפה מהממת בואי לימור... אני שוב כאן ו- כולם עכשיו לשמוח, מהארץ לא רוצים יותר לברוח כי חזרתי לעונה שגעון כן היא שוב כאן ו- כולם שרים ביחד בנות שם מאחורה להזיז קצת את התחת! תרקדו כבר – גם אתם בסלון כן היא שוב כאן ו- אני יפה לאללה חדשה ונקיה כמו המוקטעה בראמללה עם בעלי הנאה שמו שמעון. זהו שמעון התחמן הוא זעיר וגם קטן אני מלכה והוא העבד הוא בלימור מאוהב אין לו שערות בגב אבל אני אותו אוהבת אז מתחילה פה עוד עונה אולי תהיה גם חתונה ושמעון לא יחשוב יותר על בוהדנה אני ומירי זאת בדיחה מתי אהיה כבר אישתך? הם עוד יחיו כמו זוג נשוי ברעננה היא והחננה תשים לי נענע תשירי לימור... פזמון חוזר: אני שוב כאן... כן היא שוב כאן כאן כאן !!!!
כל הכבוד לי על הזמן שהקדשתי לכתוב את כל השיר הארוך והמדהים הזה

צריך לכתוב גם את שיר ה*א*מבה ../images/Emo16.gif

שאותו ישירו עידית, ולנטינה ומיכל שפרונץ, המורות למדעים
ניר

איכסה

New member
lol

אני מתאר לעצמי את עידית שרה, היא תשבור כוסות עם הקול שלה - דנה אינטרנשיונל הדור הבא|!!!

למעלה