שיר הנושא של הסרט פילדלפיה(טום הנקס )?
C Charles Darwin New member 29/7/04 #10 הקשר היחיד בין השיר הזה לסרט הוא ש בקליפ של שיר הנושא של הסרט יש איש שהולך ברחוב (רק שהוא לא מתנגש באנשים).
הקשר היחיד בין השיר הזה לסרט הוא ש בקליפ של שיר הנושא של הסרט יש איש שהולך ברחוב (רק שהוא לא מתנגש באנשים).
O Oren G New member 29/7/04 #11 בואנה אתה מנפץ לי פה מיתוס בטח ראיתי איזה פרומו לסרט בערוץ הסרטים העלוב הישן והיה את השיר הזה של ה verve אז זה חדר לי למוח
בואנה אתה מנפץ לי פה מיתוס בטח ראיתי איזה פרומו לסרט בערוץ הסרטים העלוב הישן והיה את השיר הזה של ה verve אז זה חדר לי למוח
O Oren G New member 29/7/04 #17 למה איזה שיר לא היה מקורי במיסאג'וקיישן חוץ מ cant take my eyes off of you...?
C Charles Darwin New member 29/7/04 #18 תראה, כשמישהו מתפרסם בזכות חידוש של מגה-להיט משנות ה-70 (בתוספת גניחות פה ושם) אני חושב שזה אומר משהו
תראה, כשמישהו מתפרסם בזכות חידוש של מגה-להיט משנות ה-70 (בתוספת גניחות פה ושם) אני חושב שזה אומר משהו
O Oren G New member 29/7/04 #19 עזוב אם אתה אומר שהיא זכתה בגראמי על אלבום בזכות גניחות אז באמת חבל על הויכוח.. למה לפני השיר הזה היא לא היתה מפורסמת? כבר חשבתי תדבר על החידושים של הפוג'יז ..
עזוב אם אתה אומר שהיא זכתה בגראמי על אלבום בזכות גניחות אז באמת חבל על הויכוח.. למה לפני השיר הזה היא לא היתה מפורסמת? כבר חשבתי תדבר על החידושים של הפוג'יז ..
C Charles Darwin New member 29/7/04 #20 על מה בדיוק אתה חושב שדיברתי? can't take my eyes היה להיט בשנות ה-60 (67) והשמונים (82), לא בשבעים.....דיברתי על השיר של רוברטה (הלהיט הראשון והגדול ביותר של הפוגים). כאן אפשר לשמוע את החידוש של הפוגים (או את החידוש המועדף של Milton Nascimento).
על מה בדיוק אתה חושב שדיברתי? can't take my eyes היה להיט בשנות ה-60 (67) והשמונים (82), לא בשבעים.....דיברתי על השיר של רוברטה (הלהיט הראשון והגדול ביותר של הפוגים). כאן אפשר לשמוע את החידוש של הפוגים (או את החידוש המועדף של Milton Nascimento).