שיר היום!!!

M i k e s F a n

New member
שיר היום!!!../images/Emo179.gif

הוא Summertime!!!! והחיים קלים...גייג וקפיצה..והכותנה גבוהה...או או או אביך עשיר..ואמך נראת טוב.. אז שקט.. ילד קטן.. אל תבכה.. יום טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!! סיגל

mikebrant78

New member
summertime../images/Emo42.gif

ררר...צ'ופ צ'ופ צ'ופ צ'ופ... הא סאמרטיים... צהריים טובים, מה שלומכם? מייק ברנט חידש שיר זה ויצר לו גירסא מדליקה. אמנים רבים שרו שיר זה לפניו ביניהם להקת LOVE SCULPTURE וכמו כן גם הזמרת האגדית ג'ניס ג'ופלין שהיתה אחת מהזמרות הגדולות ביותר בסיקסטיז. אני אישית הכי אוהב את הגירסא של מייק ברנט ובמיוחד את זו שנמצאת בDVD "קיסורה", שיר מס'4. הביצוע שם פשוט ממכר וזה הקליפי שאני הכי אוהב והכי נהנה לצפות בו שם. שיהיה לכם המשך יום מקסים ונצלו את ה-SUMMERTIME. אלעד:)

Duvdevan Girl

New member
בקש ר לדיוידי

אם שמתם לב ברוב בקליפים הקול של מייק והתנועות שפתיים שלו לא מתואמים .. וגם יש טעות בפרוספקט עם שירים 18 ו-19 , הם פשוט בסדר הפוך.. בשיר On se retrouve par hasard מייק שכח באמת את המילים ??? בקשר לשיר היום: זה באמת אחד הביצועים הנבחרים לדעתי בדיוידי !! במיוחד החיקויים בסוף.. קרעו אותי, איזה חמוד!!!

חחח

יש איזה כמה קליפים שם או אפילו הרוב בדיוידי שמייק לא שר בלייב אלא שמו לא את הדיסק ברקע...בעיקר בתקופה של ההתחלה כי כניראה הוא עוד לא היה בשל להופיע בלייב... כן!!!מייק שוכח את המילים בשיר הזה!!!אותי ואת ההורים שלי..זה ממש צימרר רואים את מייק בא להגיד את השורה בשיר...את יכולה אפילו לשמוע אותה בשיר המקורי אבל פתאום בורחות לו המילים והוא אומר איזה משהו באנגלית..אנשים יחשבו שזה מצחיק אבל לדעתי זה ממש לא...התקופה זה הקליפ הזה שהוא שוכח את המילים זאת התקופה שמייקלקח כדורים לישון וכדורים להתעורר הוא כבר לא היה בפוקום אפשר לראות את זה... גם בקליפ bats oui הוא שוכח את המילים...

Duvdevan Girl

New member
יא אללה

כןן לא הבנתי מה הוא הדיוק בירבר שמה באנגלית?! ואיזה שיר מקורי?? איך קוראים לו? מדוע הוא לקח כדורים ב-74'? זה היה אחרי הקפיצה הראשונה? ובשיר BAS- TOI הוא ממש מתחרפן, ועושה תנועות מווזרות ,רואים שם.. אה, ד"א תדעו לכם שעוד לר איתי את ה"קליפ" DIS LUI כי אני פשוט לא מסוגלת אני יודעת שאתחיל לבכות.. ואני הבנתי קצת מה הקריין אמר בצרפתית לפני שהשמיעו את השיר וזה היה כל כך עצוב, לא היתי מסוגלת..

M i k e s F a n

New member
מסכן..

יש כמה שירים שהוא "מפשל" בהם...טוב לכל זמר זה קורה אבל הכי שמים לב לזה זה בשיר "Bas toi" שפתאם הוא שוכח את המילים וממלמל כמה מילים באנגלית..ל- סמרטיים לא שמתי לב.. ובקשר ל"קליפ" האחרון ב-DVD באמת קורע לב, הקריין בעצמו כבר התחיל לבכות שם. איזה נשמה מייק. DIS LUI

Duvdevan Girl

New member
חח כןן

התכוונת ל-On se retrouve par hasard, שהוא שוכח ת'מילים
זה באמת קורה לטובים ביותר ..

מייק לקח כדורים

כי מרוב ההופעות והבלאגן שהיה לו...הכל קרה כל כך מהר והוא נכנס להמון דיכאונות שמספרים עליהם בסרט לכן הוא לא יכל להירדם בלילה ולקום בבוקר כמו שצריך ובשביל זה הוא לקח כדורים.. בסרט אומרים שזה היה ממש גרוע כי מייק התחיל להיות כמו זומבי הרי בנאדם צריך לישון כמו שצריך ולקום כמו שצריך.. חחח בשיר BAS- TOI הוא מתחרפן אבל בהתחלה הוא שוכח את המילים אם את מכירה ממש טוב את השיר את תשימי לב.. בהתחלה מייק היה זוכר מילים זה לא שאני צוחק עליו או משהו...הוא היה בכל הופעה זוכר מילים והכל היה אחלה פשוט הוא סירב לרדת מהבמה הוא לא יכל להפסיק להופיע כניראה שהוא מאוד אהב את זה...ובשביל זה הוא לקח כדורים אבל הבעיה שהכדורים גרמו לו לא להיות כל כך בפוקוס..חבל..

דניבויss

New member
אני דניאל 07 לשעבר

אז אם מייק לקח כדורים אז אתם רק צריכים להבין מה עבר על אלביס שבנוסף היו לו בעיות פיזיות מסוימות שסבל ,מהמעיים ולחץ דם +כל ההופעות והלחץ בקנה מידה פי 200 יותר כי פה זה לא היה במיוחד צרפת אלה ארהב וכל העולם כולו.אז תבינו עם מייק התחיל עם כדורים אז מה עבר על המלך עם לחצים פי 100 יותר ודרישה מכל העולם

shunit4

New member
Summertime

הוא אחד השירים בעלי הביצועים הרבים ביותר (מעל 2600). הוא נכתב ע"י ג'ורג' ואיירה גרשווין, מילים ע"י DuBose Heyward ב-1924 כאחד השירים במחזה Porgy and Bess שהפך לאופרה, העוסקת בחיי השחורים באמריקה ותרבותם הרוחנית. האופרה לא הצליחה בהתחלה, אבל תפסה תרוצה עם הזמן, הפכה לסרט, זכתה בפרסים וכו' וכו'. את הביצוע עם ה"פררר צ'ופ צ'ופ צ'ופ" בהתחלה מייק לקח ממישהו אחר, אני לא זוכרת מי. אורלי יניב אמרה מי זה היה בתכנית בגל"צ בפברואר. מישהו זוכר?

למעלה