~~שיר היום~~

M i k e s F a n

New member
~~שיר היום~~../images/Emo142.gif

שבת שלום כולם! מה שלומכם? סוף סוף אנחנו סגורים על תאריך.. יום ראשון.. לא משנים יותר, זהו. וכולם באים.. לכולם יש את הטלפון שלי אם יש בעיה עיקוב או משהו.. אוקיי, ולשיר היום, זה שיר שכולנו אוהבים: Je Vis La Vie Que J'ai Choisie שנכתב ע"י מישל ז'ורדן, ס. ארגאל ומייק ברנט. עכשיו אתם- שוט!!!

Duvdevan Girl

New member
../images/Emo79.gifאיזה שיר../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

סוף הדרף סיגל.. בדיוק רציתי לבקש ממך שהוא יהיה שיר היום מתישהו ! אחד האהובים עלי ביותר!! מייק שר פשוט על החיים שהוא בחר לחיות אותם בתקופה ההיא.. ואת כל הדברים שהוא עובר ואת הכישלונות והשמחות שיש בכל דבר!ומה שנותר לי להוסיף את המילים של השיר בעברית... הן מדברות בעד עצמן! "אני חי את החיים שבחרתי לחיות בארבע פינות בעולם אני עובר ממדינה למדינה בסיבוב מטורף תמיד בתוך שני מטוסים תמיד בתוך שני בתים ויש לי רק שירים בתוך הבגאג'ים שלי אני חי את החיים שבחרתי לחיות ואני לוקח את כל הסיכונים אחרי כל החברים שלי אני משוגע על מוזיקה ואני ממילא גם מאוד משוגע אני תמיד אוהב להיות חופשי כמו ציפור כחולה זה פנטסטי בקושי הגעתי לרומא חזרתי לברצלונה בתוך כל שדות התעופה יש לי חברים אני חי את החיים שבחרתי לחיות ובכל זאת יש לי בעיות אבל יש לי גם מלא שמחות זה משתווה אל הכאב בכל השמחות שאני מוצא נפתח המסך ומהר נכנסת שמש של פרוג'קטור ששורפת את ליבי אני חי את החיים שבחרתי לחיות השעות שלי הן שניות אני חי את החיים שבחרתי לחיות בתוך סיבוב מטורף אני חי את החיים שבחרתי לחיות בארבע פינות בעולם אני חי את החיים שבחרתי לחיות בתוך סיבוב מטורף..."

למעלה